Libnet.ro
UNICEF

20:45

Abuzurile politiei din Hong Kong: Washington solicita o investigatie completa

Hotnews Hotnews,
 Abuzurile politiei din Hong Kong: Washington solicita o investigatie completa

Statele Unite ale Americii au solicitat miercuri autoritatilor din Hong Kong o ancheta completa, dupa ce o filmare a aratat cum politia locala a batut un manifestant pro-democratie, scrie AFP. continuă pe Hotnews

China a blocat site-ul BBC, dupa relatarile cu privire la manifestatiile din Hong Kong

Site-ul postului BBC era blocat miercuri in China, la cateva ore dupa difuzarea unei inregistrari video care arata politisti din Hong Kong agresand un manifestat prodemocratie, in contextul in care Beijingul.

Site-ul BBC a fost blocat in China, in urma relatarilor privind manifestatiile din Hong Kong

Site-ul BBC a fost blocat, miercuri, in China, la cateva ore dupa difuzarea unei inregistrari videoin care apar politisti din Hong Kong agresand un manifestat prodemocratie, in contextul in care Beijingul.

CHINA: Site-ul BBC, blocat dupa relatarile de la manifestatiile din Hong Kong

Ne confruntam cu o inasprire a cenzurii in China, a comentat, miercuri, intr-un mesaj postat pe Twitter, directorul biroului BBC pentru regiunea Asia, Jo Floto, cu sediul la Beijing. Autoritatile chineze au mai impus deja un ecran negru postului de televiziune BBC World, in momentul in care erau difuzate reportaje cu privire la Hong Kong, a adaugat el.

Se complica lucrurile in China. Ce s-a intamplat azi noapte in timpul protestelor din Hong Kong

A fost inca o noapte alba la Hong Kong, unde cel putin 40 de oameni au fost arestati in timpul protestelor. Mii de revolutionari s-au luat la bataie cu politistii veniti sa le dezmembreze baricadele ridicate.

Confruntari intre manifestanti si persoane mascate la Hong Kong

Locul de protest Occupy Central din Hong Kong a fost, ieri, scena unor manifestatii tensionate, unde sute de demonstranti care se opun ocupatiei pro-democratie au incercat sa darame baricadele de protest.

VIDEO Brutalitatea politistilor chinezi, filmata: mai multi ofiteri in civil snopesc in bataie un protestatar din Hong Kong

Autoritatile din regiunea administrativa speciala au demis mai multi politisti dupa ce sase ofiteri imbracati in haine civile au fost filmati in timp ce tarau un protestatar imobilizat intr-un colt intunecat si apoi il bat cu pumnii si picioarele.

VIDEO Argentina a facut show in Hong-Kong, scor 7-0. Leo Messi, o dubla si o pasa de gol, in 30 de minute

Dupa ce-a pierdut in fata marii rivale, Brazilia, scor 0-2, la Beijing, Argentina a pus capat marti turneului sau asiatic cu o victorie clara la Hong Kong. Trei jucatori, printre care si Messi, au reusit cate-o dubla.

Mai multi manifestanti au fost arestati la Hong Kong dupa ciocniri violente cu politia

Zeci de manifestanti au fost arestati in primele ore ale diminetii, miercuri, la Hong kong, dupa ce acestia au refuzat sa paraseasca baricadele ridicate pe carosabil, relateaza BBC.

Hong Kong: Baricadele instalate de manifestanti au inceput sa fie demolate de politie

Baricadele instalate de peste 15 zile de catre manifestantii prodemocratie in centrul Hong Kong-ului au inceput sa fie indeparatate de politisti luni dimineata.

Hong Kong: Manifestanti arestati dupa ciocniri violente cu politia

Politia a arestat mai multi manifestanti in Hong Kong in primele ore ale zilei de miercuri, dupa cele mai violente ciocniri cu fortele de ordine de la inceputul manifestatiilor in urma doua saptamani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )