Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accesul la site-ul postului BBC in limba rusa ar putea fi blocat de catre Moscova

B1 B1,
Accesul la site-ul postului BBC in limba rusa ar putea fi blocat de catre Moscova

Serviciul federal rus de supraveghere in domeniul comunicatiilor Roskomnadzor) ar putea bloca accesul la site-ul postului BBC in limba rusa, dupa publicarea unui interviu considerat provocatorcu activistul Artiom. continuă pe B1

Moscova ameninta cu blocarea site-ului BBC in limba rusa pentru ca a informat despre Marsul pentru federalizarea Siberiei

Agentia Federala de Supraveghere a Tehnologiilor de Informare si Mass-Media, Roskomnadzor, ameninta ca va bloca in totalitate site-ul redactiei ruse a BBC pe motiv ca a publicat pe 31 iulie un interviu cu activistul rus Artiom Loskutov unul dintre initiatorii miscarii Marsul pentru federalizarea Siberiei.

Site-ul lui Voiculescu il scapa deja din inchisoare pe mogul, desi instanta nu a dat sentinta finala in dosarul ICA!

Daca mai erau necesare dovezi ca site-ul stiripesurse. ro este unul cumparat de mogulul Dan Voiculescu, cei de aici nu prididesc sa le ofere. Astfel, mai nou, cei de la stiripesurse. ro il scapa deja pe Voiculescu.

Anuntul Monicai Macovei, marti seara, pe site-ul macoveipresedinte.ro

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, pe blogul personal, ca va face, marti seara, un anunt important, pe site-ul nou creat macoveipresedinte. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )