Libnet.ro
UNICEF

07:00

Site-ul lui Voiculescu il scapa deja din inchisoare pe mogul, desi instanta nu a dat sentinta finala in dosarul ICA!

B1 B1,
Site-ul lui Voiculescu il scapa deja din inchisoare pe mogul, desi instanta nu a dat sentinta finala in dosarul ICA!

Daca mai erau necesare dovezi ca site-ul stiripesurse. ro este unul cumparat de mogulul Dan Voiculescu, cei de aici nu prididesc sa le ofere. Astfel, mai nou, cei de la stiripesurse. ro il scapa deja pe Voiculescu. continuă pe B1

Accesul la site-ul postului BBC in limba rusa ar putea fi blocat de catre Moscova

Serviciul federal rus de supraveghere in domeniul comunicatiilor Roskomnadzor) ar putea bloca accesul la site-ul postului BBC in limba rusa, dupa publicarea unui interviu considerat provocatorcu activistul Artiom.

Anuntul Monicai Macovei, marti seara, pe site-ul macoveipresedinte.ro

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, pe blogul personal, ca va face, marti seara, un anunt important, pe site-ul nou creat macoveipresedinte. ro.

Informatie pe surse: Site-ul Stiripesurse.ro, cumparat de mogulul Dan Voiculescu

In piata media, sunt cunoscute metodele mogulului Dan Voiculescu de a-si cumpara jurnalistii pentru a-i folosi in sustinerea propriilor interese. Televiziunile trustului Intact sunt dovada vie a folosirii puterii.

Voiculescu, inaintea termenului din dosarul ICA: Intotdeauna e bine sa speri si intr-o achitare

Dan Voiculescu a declarat marti, inainte de reluarea dezbaterilor in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), ca intotdeauna e bine sa speri si intr-o achitare, dar ca spera sa fie completul de judecata de.

Dan Voiculescu explica erorile din dosarul ICA

Dan Voiculescu crede ca magistratii nu se vor lasa intimidati inaintea termenului de maine, din dosarul Telepatia. Asta dupa ce ziarul Gandul a publicat un articol in care erau reluate.

Dan Voiculescu explica ERORILE din dosarul Telepatia

Dan Voiculescu a explicat, sambata, erorile din dosarul Telepatia, dupa ce ziarul Gandul a publicat ieri un articol in care reluau acuzatiile aberante din rechizitoriul TELEPATIA acuzatii preluate fara.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )