Libnet.ro
UNICEF

09:15

Anuntul Monicai Macovei, marti seara, pe site-ul macoveipresedinte.ro

România Liberă România Liberă,
Anuntul Monicai Macovei, marti seara, pe site-ul macoveipresedinte.ro

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, pe blogul personal, ca va face, marti seara, un anunt important, pe site-ul nou creat macoveipresedinte. ro. continuă pe România Liberă

Anunt important al Monicai Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, pe blogul personal, ca va face, marti seara, un anunt important, pe site-ul nou creat macoveipresedinte. ro.

Monica Macovei va face marti seara un anunt pe site-ul macoveipresedinte.ro

Europarlamentarul PDL Monica Macovei anunta, intr-o postare pe blog, ca marti, la ora 20:00, va lansa un mesaj video pe site-ul www. macoveipresedinte. ro, urmand ca miercuri, incepand cu ora 14:00, sa sustina o conferinta de presa.

Site-ul lui Voiculescu il scapa deja din inchisoare pe mogul, desi instanta nu a dat sentinta finala in dosarul ICA!

Daca mai erau necesare dovezi ca site-ul stiripesurse. ro este unul cumparat de mogulul Dan Voiculescu, cei de aici nu prididesc sa le ofere. Astfel, mai nou, cei de la stiripesurse. ro il scapa deja pe Voiculescu.

Accesul la site-ul postului BBC in limba rusa ar putea fi blocat de catre Moscova

Serviciul federal rus de supraveghere in domeniul comunicatiilor Roskomnadzor) ar putea bloca accesul la site-ul postului BBC in limba rusa, dupa publicarea unui interviu considerat provocatorcu activistul Artiom.

Calimanesti-Caciulata, inundata complet marti seara in urma unei averse

Statiunea Calimanesti-Caciulata a fost inundata complet marti seara in urma unei averse , apa a depasit peste o jumatate de metru, traficul pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu fiind deviat pe soseaua de centura, anunta Agerpres.

Traian Basescu despre o candidatura a Monicai Macovei la prezidentiale ca independent: Continua procesul de rupere a voturilor. E in stare de multe compromisuri/ Nu pot sa o sprijin, desi ar avea toate datele sa fie un candidat bun

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la B1TV, ca nu o va sprijini pe Monica Macovei daca aceasta va candida ca independent in alegerile prezidentiale, motivand prin faptul ca s-a angajat sa il sustina pe candidatul PMP Cristian Diaconescu, desi europarlamentarul PDL ar avea toate datele sa fie un presedinte bun. Seful statului a acuzat-o, totodata, de faptul ca a fost in stare de multe compromisuri si ca nu e corect sa continue procesul de rupere a voturilor in conditiile in care, considera Traian Basescu, in Romania cineva nu poate iesi presedinte ca independente.

Cum comenteaza Traian Basescu candidatura Monicai Macovei la alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca pentru el nu este nicio surpriza ca Monica Macovei isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale, dar si ca nu i se pare corect sa continue procesul de rupere si distribuire a voturilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )