Libnet.ro
UNICEF

23:30

Accident pe centura Bucuresti: Un motociclist a murit dupa ce s-a ciocnit frontal cu o masina

B1 B1,
 Accident pe centura Bucuresti: Un motociclist a murit dupa ce s-a ciocnit frontal cu o masina

Circulatia rutiera a fost oprita pe Drumul National Centura Bucuresti, in localitatea Popesti-Leordeni Ilfov), din cauza unui accident intre un motociclist si un autoturism a kilometrul 31+800 de. continuă pe B1

Accident pe centura Bucuresti: Un motociclist a murit dupa ce s-a ciocnit frontal cu o masina

Circulatia rutiera a fost oprita pe Drumul National Centura Bucuresti, in localitatea Popesti-Leordeni Ilfov), din cauza unui accident intre un motociclist si un autoturism a kilometrul 31+800 de.

Sapte oameni au murit, dupa ce vas care transporta 70 de pasageri s-a scufundat in Brazilia

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un vas care transporta 70 de pasageri s-a scufundat in Brazilia, au anuntat autoritatile locale, citate de RTP, scrie News. ro. Vasul Comandante Ribeiro s-a scufundat in raul.

Accident cumplit la Arad: Doi oameni au murit dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit (VIDEO)

Accident cumplit marti dimineata pe autostrada Arad-Timisoara, unde doua TIR-uris-au ciocnit. Impactul a fost devastator, niciunul dintre soferi nu a supravietuit. Salvatorii s-au chinuit minute bune sa.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita din Bucuresti

Un barbat a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit de un tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita, din Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, citat de News. ro.

Doar Dinamo Bucuresti reloaded! / Intrati dupa 20:30, sa fie inghesuiala! Galeria cainilor le pregateste o SURPRIZA rivalilor, la meciul FCSB - Sporting (VIDEO)

Spectacolul oferit de fanii dinamovisti la meciul Steaua-Manchester City de anul trecut s-ar putea repeta. Doar Dinamo Bucuresti! Suporterii cainilor rosii promit o coregrafie de zile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )