Libnet.ro
UNICEF

20:15

Accident cumplit la Arad: Doi oameni au murit dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit (VIDEO)

B1 B1,
Accident cumplit la Arad: Doi oameni au murit dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit (VIDEO)

Accident cumplit marti dimineata pe autostrada Arad-Timisoara, unde doua TIR-uris-au ciocnit. Impactul a fost devastator, niciunul dintre soferi nu a supravietuit. Salvatorii s-au chinuit minute bune sa. continuă pe B1

Cutremur in Napoli. Doi oameni au murit, 27 sunt raniti. Mai multe persoane, date disparute (VIDEO)

03- Bilantul victimelor inregistrate in urma seismului a crescut la doi morti si 27 de raniti, iar alte 10 persoane sunt in continuare date disparute. Institutul italian de.

A ucis cu sange rece doi oameni si a primit inchisoare pe viata. Ce a facut criminalul dupa ce a ajuns in spatele gratiilor. Autoritatile, in stare de soc

Condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea cu sange rece a doi oameni, Jake Sheehan, in varsta de 27 de ani, nu pare sa regrete prea mult faptele sale, ba mai mult, se pare ca.

Grav accident de circulatie pe Autostrada Timisoara Arad. Doi soferi de TIR au murit in urma unui impact violent

Doua persoane au murit in urma unui grav accident de circulatie produs marti dimineata pe autostrada Timisoara Arad. Circulatia pe autostrada A1, sensul de mers dinspre Timisoara spre Arad este blocata.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni in statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata dupa ce a fost lovita de un autoturism pe o trecere de pietoni din Mamaia, dupa impact masina intrand intr-un stalp de pe marginea drumului, scrie News. ro. Pentru scoaterea soferului a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Tragedie la un spital din Cluj-Napoca.O femeie a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al cladirii

O femeie a murit, sambata dupa amiaza, dupa ce a cazut de la etajul opt al Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Stefan Adrian, a declaratca nu.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita din Bucuresti

Un barbat a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit de un tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita, din Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, citat de News. ro.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Mamaia .

O femeie de 49 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui spital

O femeie in varsta de 49 de ani a murit, sambata, dupa ce a cazut de la etajul 8 al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )