Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita din Bucuresti

Un barbat a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit de un tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita, din Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren in Capitala, in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita

Un barbat a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit de un tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita, din Capitala, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni in statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata dupa ce a fost lovita de un autoturism pe o trecere de pietoni din Mamaia, dupa impact masina intrand intr-un stalp de pe marginea drumului, scrie News. ro. Pentru scoaterea soferului a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Mamaia .

Scriitorul Mircea Tuglea a murit inecat la Constanta, in zona plajei Modern

Scriitorul Mircea Tuglea a murit dupa ce s-a inecat, sambata, in zona plajei Modern din Constanta. Autoritatile au confirmat sambata seara ca barbatul de 43 de ani.

Vestea care zguduie cultura romaneasca. SCRIITORUL Mircea Tuglea A MURIT iNECAT la Constanta

Scriitorul Mircea Tuglea a murit dupa ce s-a inecat, sambata, in zona plajei Modern din Constanta. Autoritatile au confirmat sambata seara ca barbatul de 43 de ani.

Tragedie in India! Zeci de persoane si-au pierdut viata dupa ce un tren a deraiat

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata si alte 64 au fost ranite sambata, dupa ce un tren a deraiat de pe sine in nordul Indiei. Echipajele de salvare au desfasurat operatiuni pentru a.

Un motociclist a fost lovit de o masina de Politie dupa o urmarire de 10 kilometri

Incidentul a avut loc in statiunea Fundata dupa ce doi motociclisti au refuzat sa opreasca la somatiile politistilor. Au fost urmariti de echipajul oamenilor legii, iar unul dintre ei a fost ranit dupa ce a franat brusc in fata masinii. in cauza a fost deschis un dosar penal de vatamare corporala din culpa instrumentat de Parchetul de pe langa Judecatoria Zanesti.

Tragedie la un spital din Cluj-Napoca.O femeie a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al cladirii

O femeie a murit, sambata dupa amiaza, dupa ce a cazut de la etajul opt al Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Stefan Adrian, a declaratca nu.

O femeie de 49 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui spital

O femeie in varsta de 49 de ani a murit, sambata, dupa ce a cazut de la etajul 8 al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )