Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident pe centura Capitalei - Doua persoane ranite; traficul este oprit

Adevărul Adevărul,
Accident pe centura Capitalei - Doua persoane ranite; traficul este oprit

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe centura Capitalei, in urma ciocnirii dintre un TIR si o autoutilitara, traficul fiind oprit. continuă pe Adevărul

Accident pe centura Capitalei. Doua persoane au fost ranite. Traficul este oprit

Doua persoane au fost ranite miercuri dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe centura Capitalei, in urma ciocnirii dintre un tir si o autoutilitara, traficul fiind oprit. Circulatia rutiera pe.

Accident grav pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Un accident deosebit de grav a avut loc pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost grav ranite. Totul s-a intamplat din cauza unei tinere soferite, carea virat stanga.

UPDATE Circulatie reluata la iesirea de pe A2 spre centura Capitalei. Traficul fusese blocat in urma unui accident

Circulatia rutiera se desfasoara alternativ, prin dirijare, iar valorile de trafic sunt intense pe centura Capitalei, la iesirea de pe Autostrada Soarleui din cauza unui accident rutier soldat cu 3 victime.

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea linistii publice, in urma violentelor din Piata Victoriei

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma violentelor care au avut loc vineri seara la protestul diasporei din Piata Victoriei. Cei doi sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi, intre care o femeie, care la un moment dat au fost prinsi si batuti de un grup de persoane violente, ei fiind scosi de mai multi manifestanti pasnici care au facut scut uman in jurul lor.

Accident grav la intrarea in Capitala, cu mai multe masini. Traficul a fost deviat

Mai multe masini au fost implicate intr-un accident, marti, la intrarea in Bucuresti, dinspre Autostrada A1, doua persoane fiind ranite. Traficul in zona este blocat, iar circulatia catre Capitala a fost.

Sapte persoane, ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN 2, in Buzau. Printre victime se numara si trei copii

Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite in urma unui accident rutier produs duminica dupa-amiaza pe DN 2, in judetul Buzau, si in care au fost implicate patru masini.

Coloana de masini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui din cauza unei coliziuni in lant. Doua persoane au fost ranite

O coloana de autoturisme de aproximativ 2 kilometri s-a format pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre litoral din cauza unei coliziuni in lant. La kilometrul 194, circulatia este blocata pe banda a doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )