Libnet.ro
UNICEF

05:45

ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai multe VICTIME! Bilant de ultim moment

B1 B1,
ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai multe VICTIME! Bilant de ultim moment

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs, astazi, la iesirea din Timisoara spre Sag. Vinovat d. Vinovat de producerea accidentului este un barbat in varsta de 61 de ani. Acesta nu. continuă pe B1

Accident CUMPLIT in Bucuresti! Sunt mai multe victime! Interventie de URGENTA

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DNCB, la iesirea de pe breteaua Autostrazii A2 Bucuresti-Constanta catre Pantelimon, a avut loc un accident in care au fost implicate doua autoturisme. Masinile au intrat in.

Accident grav in Covasna: mai multe victime

Un accident rutier grav s-a produs luni dupa-amiaza pe DN11, intre Moacsa si Dalnic, judetul Covasna. Din informatiile ISU Covasna, e vorba de trei persoane ranite, din care una incarcerata, dupa ce doua.

TRAGEDIA care zguduie lumea! S-a intamplat dupa o BATAIE generala pe teren, la un meci de fotbal! Sunt mai multe victime in stare grava!

O bataie generala a fost declansata pe teren la meciul de fotbal feminin Universitario Libertad, de saptamana trecuta, in Argentina. in urma incidentului, patru jucatoare au ajuns la.

ALERTA terorista la LONDRA! O masina a intrat in multime! Sunt mai multe victime! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un barbat a fost arestat marti la Londra dupa ce o masina a fortat barierele din fata cladirii Parlamentului britanic. Imaginile surprinse de martori la locul incidentului si distrinuite site-urile de.

GRAV accident rutier pe DN7. Mai multe masini au fost implicate

Cinci autovehicule au fost implicate, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe Pitesti Ramnicu Valcea, in zona localitatii Moraresti, din judetul Arges. Din fericire, nu au existat.

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc de incendii in mai multe zone ale Greciei

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc ridicat de incendii in mai multe zone ale Greciei, invocand date transmise de Secretariatul General de Protectie Civila de la Atena.

Accident cumplit de autocar. Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata marti intr-un accident de autocar, in apropiere de capitala Quito, au anuntat serviciile de urgenta din Ecuador, adaugand printre victime se afla si cetateni st.

Accident grav la intrarea in Capitala, cu mai multe masini. Traficul a fost deviat

Mai multe masini au fost implicate intr-un accident, marti, la intrarea in Bucuresti, dinspre Autostrada A1, doua persoane fiind ranite. Traficul in zona este blocat, iar circulatia catre Capitala a fost.

Vor aparea tot mai multe proiecte Blockchain pentru a reduce costurile bancilor si IMM-urilor

Putem analiza oportunitatea adoptarii aplicatiilor Blockchain pentru sistemul bancar din perspectiva a trei obiective: 1) imbunatatirea eficientei operationale, 2) majorarea veniturilor si 3) reducerea riscului operational si al fraudelor, sustin specialistii EY Romania. Consideram ca si in Romania aceste cazuri de utilizare a tehnologiei Blockchain sunt relevante, in contextul platilor semnificative ale diasporei catre bancile nationale.

in mai multe orase din Moldova sunt instalate corturi in care trecatorii se pot feri de soare

Salvatorii instaleaza in cele cinci sectoare ale Capitalei, dar si in municipiile Balti, Cahul si Comrat corturi in care trecatorii se vor putea feri de soare. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, corturile anticanicula vor lucra zilnic de la ora 11. 00 pana la 18. Acestea sunt instalate in locurile cu un flux sau concentratie mare de oameni.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )