Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident cumplit in judetul Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza foarte mare. Vinovat ar fi chiar seful de post al Politiei

Antena3 Antena3,
Accident cumplit in judetul Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza foarte mare. Vinovat ar fi chiar seful de post al Politiei

Accident extrem de grav in comuna Cetate din Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza extrem de mare prin localitate. in urma impactului, victima a fost proiectata la. continuă pe Antena3

Politist din Dolj implicat intr-un accident mortal. O mama cu trei copii a fost spulberata si a murit pe loc

Politistul Mircea Cazacu, seful Sectiei Rurale Cetate, a fost aseara implicat intr-un accidnet mortal. Omul legii a lovit in plin o femeie de 38 de ani care traversa neregulamentar, iar din pacate medicii nu au mai putut sa faca absolut nimic pentru viata acesteia.

Galati: O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberata de o masina

O femeie din Galati, in varsta de 57 de ani, si-a pierdut viata, luni, dupa ce a fost spulberata de o masina, victima traversand strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Soferul, in varsta.

O femeie de 57 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberata de o masina. Victima traversase strada prin loc nepermis si fara sa se asigure

Soferul, in varsta de 38 de ani, s-a trezit cu pietonul in fata masinii si nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Braila: O batrana a fost spulberata de o masina. Cum s-a produs accidentul..

Un barbat, in varsta de 57 de ani, din orasul Ianca, judetul Braila, in timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, din directia Braila catre Buzau, a lovit o femeie, in varsta de 82 de ani, din aceeasi.

Momente de panica pentru mai multi parinti din judetul Dolj. Doi serpi au fost filmati intr-un loc de joaca

Scenesocante au fost surprinse de un barbat din judetul Dolj,care a filmat doi serpi in timp ce mergeau intr-un loc de joaca din orasul Calafat, judetul Dolj. Parintii si copiii aflati in.

Un copil de sapte ani s-a inecat intr-un lac din judetul Dolj

Un copil de sapte ani s-a inecat miercuri seara intr-un lac din judetul Dolj, pentru scoaterea trupului fiind necesara interventia pompierilor. Cadrele medicale au facut manevre de resuscitare, fara succes insa.

Accident cumplit. Un motociclist a murit dupa o coliziune cu o masina

Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut in afara localitatii bihorene Urvind, scrie Bihon. ro. Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a produs in afara localitatii Urvind, pe.

ULTIMA ORA: Accident CUMPLIT in Romania! Este unul dintre cele mai GRAVE din Banat! Bilantul MORTILOR

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )