Libnet.ro
UNICEF

15:30

Accident cumplit. Un motociclist a murit dupa o coliziune cu o masina

Antena3 Antena3,
Accident cumplit. Un motociclist a murit dupa o coliziune cu o masina

Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut in afara localitatii bihorene Urvind, scrie Bihon. ro. Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a produs in afara localitatii Urvind, pe. continuă pe Antena3

Accident rutier grav in Botosani. Un barbat a murit, dupa ce masina in care se afla a ajuns sub rotile unui camion

Un barbat de 53 de ani din Botosani si-a pierdut viata miercuri, in urma unui accident cumplit. Masina pe care o conducea a ajuns pe contrasens si s-a izbit de un camion incarcat cu balast. Barbatul.

O persoana a murit, dupa ce masina i-a luat foc intr-o benzinarie din Cluj

O persoana a murit, marti, dupa ce autoturismul in care s-a aflat s-a aprins intr-o benzinarie din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, pentru AGERPRES, ca persoana.

FOTO Accident grav pe DN1. Un motociclist a murit dupa ce a intrat in depasire pe linie continua

Un barbat a murit, azi, pe DN1, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu un autoturism. Victima a fost gasita in stop cardio-respirator iar o femeie, pasagera tot pe motocicleta, a suferit si ea diverse leziuni si a fost transportata la spital.

Alcoolemie record la Galati: Un barbat a murit dupa ce a ajuns la spital cu 6,3 la mie alcool in sange

UPDATE:Barbatul cu o alcoolemie de 6,3 la mie in sange a murit in spital. Un barbat din Galati au ajuns la spital in stare grava, dupa ce a suferit o lovitura puternica la cap. Numai ca,.

Turcia: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un avion

Un britanic, in varsta de 30 de ani, a murit, dupa ce a cazut dintr-un avion, pe aeroportul Dalaman, din sud-vestul Turciei. Barbatul intrase intr-un conflict cu membrii echipajului de zbor, care au vrut sa.

Tragedie FARA MARGINI in lumea muzicii! O celebra ARTISTA A MURIT dupa ce A CAZUT DE LA ETAJ!

Cantareata Bethany-Maria Beales, in varsta de 20 de ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul 19, pe terasa dela etajul 6 al cladirii in care locuia. CLICK AICI - Daca aveti ferestre cu geam.

A murit dupa ce s-a izbit cu bicicleta de un copac. Ce greseala a facut barbatul

Un biciclist din Deva a murit dupa ce s-a lovit cu capul de un copac. Omul cobora in viteza o panta si a pierdut controlul vehiculului, izbindu-se in arborele de pe marginea drumului. Medicii de pe ambulanta nu.

Accident cumplit in judetul Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza foarte mare. Vinovat ar fi chiar seful de post al Politiei

Accident extrem de grav in comuna Cetate din Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza extrem de mare prin localitate. in urma impactului, victima a fost proiectata la.

ULTIMA ORA: Accident CUMPLIT in Romania! Este unul dintre cele mai GRAVE din Banat! Bilantul MORTILOR

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

Botosani: Elevi la spital, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un stalp

Trei elevi au ajuns la spital dupa ce masina cu care se intorceau de la scoala a fost lovita de un alt autoturism si proiectata intr-un stalp, in comuna Vorniceni din judetul Botosani. Masina in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )