Libnet.ro
UNICEF

22:15

Accident cumplit la Suceava. Copil de doi ani, spulberat pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Accident cumplit la Suceava. Copil de doi ani, spulberat pe trecerea de pietoni

Accident cumplit in Suceava. Un copil de 2 ani a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni. Va avertizam urmeaza informatii si imagini cu un puternic impact emotional. continuă pe Antena3

VIDEO Imagini teribile suprinse de o camera video. Un copilas de doi ani a fost spulberat de o masina sub privirile tatalui

Un tata si-a vazut copilul de doi ani spulberat de o masina. Nenorocirea s-a produs duminica, 9 februarie, in municipiul Suceava. Momentul a fost surprins de o camera de supraveghere video.

Accident cumplit in Baia Mare. Doi pietoni care asteptau la semafor au fost spulberati. Alte doua persoane, incarcerate

Un accident cumplit s-a petrecut in Baia Mare, unde doi pietoni care asteptau culoarea verde la semafor au fost spulberati de doua masini care s-au ciocnit intr-o intersectie din oras.

SUPLIMENT WELLNESS ANA HOTELS: Domeniul wellness, pe un trend constant crescator, in ultimii doi ani

Reporter: Cum a evoluat cererea din partea consumatorilor de tratamente wellness? Ana Hotels: Cererea consumatorilor de wellness urmeaza un trend constant crescator, semnificativ in ultimii doi ani.

Omul din USR care a fost suspendat doi ani din partid pentru ca a mancat mici: Eram in campanie electorala. Nu am facut eu gratarul

Valentin Calciu a fost suspendat, pe o perioada de doi ani, din USR, pentru ca a mancat mici imbracat cu tricoul cu inscriptia Dan Barna, presedinte.

Tanar de 19 ani, spulberat de tren la Arad. Baiatul nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un tanpr de 19 ani. Baiatul a fost spulberat de tren in noaptea de joi spre vineri. Cadavrul a fost descoperit vineri dimineata. Pana la aceasta ora nu se stie inca daca acesta s-a sinucis, sau este vorba despre un accident.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )