Libnet.ro
UNICEF

17:45

Omul din USR care a fost suspendat doi ani din partid pentru ca a mancat mici: Eram in campanie electorala. Nu am facut eu gratarul

Antena3 Antena3,
Omul din USR care a fost suspendat doi ani din partid pentru ca a mancat mici: Eram in campanie electorala. Nu am facut eu gratarul

Valentin Calciu a fost suspendat, pe o perioada de doi ani, din USR, pentru ca a mancat mici imbracat cu tricoul cu inscriptia Dan Barna, presedinte. continuă pe Antena3

Membru USR: Am fost suspendat din partid pentru ca am mancat mici imbracat in tricoul cu Dan Barna Presedinte

Valentin Calciu sustine ca a fost suspendat doi ani din USR pentru ca a mancat mici imbracat in tricoul cu Dan Barna Presedinte. Acesta a povestit, intr-o postare pe Facebook, cum s-au razbunat pe el oamenii.

Copila de 13 ani, din Bucuresti, care a fost data disparuta, a fost gasita de politisti

Pelin Andreea, o fata de 13 ani, din Bucuresti, a fost data disparuta, dupa ce a plecat de la scoala.

Omul suspendat din USR ca a mancat mici intr-un tricou cu Dan Barna Presedinte explica episodul, in direct pe B1 TV: Nu am facut eu gratarul, cum am fost acuzat Ma strangeau incaltarile (VIDEO)

Situatia hilara de la USR Vrancea capata o noua turnura. Valentin Calciu nu numai ca a fost suspendat din partid pentru ca a mancat mici intr-un tricou inscriptionat cu mesajul Dan Barna Presedinte,.

EULER HERMES: Ne asteptam ca panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani sa-si modifice sensul

Panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani ar putea sa isi modifice sensul, pentru 2020 fiind estimata o crestere de 3% , estimeaza specialistii Euler Hermes, lider global in asigurarea de credit comercial si specialist in domeniul garantiilor si al colectarii creantelor.

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

UPDATE O noua suspiciune de coronavirus in Romania: O profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si s-a intors in tara acum o saptamana

O noua suspiciune de coronavirus in Romania: o profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si a revenit in tara la inceputul lunii. Pacienta a fost transferata vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde a fost izolata.

Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu are coronavirus

Profesoara din Suceava care s-a intors recent in tara din China nu are coronovirus, potrivit rezultatelor.

UPDATE Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus. Ea are gripa

Profesoara din Suceava care a predat in China si s-a intors in tara la inceputul acestei luni nu este infectata, analizele facute aratand ca ea nu are coronavirus, au declarat doua surse medicale pentru HotNews. ro. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a confirmat pentru HotNews. ro informatia. UPDATE: Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals din Capitala indicand pozitiv pentru tulpina AH3.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol. Alfabetul Scripor este un limbaj universal, iar simbolurile culorilor pot fi usor recunoscute in orice pozitie. Acest alfabet inovator este compus din doar 10 elemente tactilo-grafice si poate fi invatat de oricine, fiind util in special persoanelor cu dizabilitati vizuale si intelectuale, arata MEC.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )