Libnet.ro
UNICEF

18:46

Accident feroviar in Pakistan. Cel putin 11 morti si zeci de raniti

Hotnews Hotnews,
 Accident feroviar in Pakistan. Cel putin 11 morti si zeci de raniti

Cel putin 11 persoane au murit si alte zeci au fost ranite dupa ce un tren de pasageri s-a izbit de un vagon de marfa stationat, joi, in regiunea Punjab din Pakistan, au anuntat autoritatile locale, citate de Reuters, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Imaginea virala care te convinge sa te lasi de fumat, cel putin pe plaja

In urma cu cateva zile, o imagine postata pe Facebook a facut inconjurul lumii, functionand ca reclama perfecta pentru a descuraja fumatul, cel putin pe plaja. Indiferent cate piedici s-au pus fumatorilor, restrictii vizavi de spatii si preturi exorbitante la pachetele de tigari, numarul acestora nu este nici pe departe in scadere. in cel mai .

Masacru in Papua Noua Guinee: Cel putin 15 femei si copii au fost ucisi

Cel putin 15 femei si copii au fost ucisi intr-un masacru, intr-o provincie din Papua Noua Guinee, intr-un dintre cele mai violente actiuni ale unor triburi locale din ultimii ani, relateaza Guardian. Printre victime se afla si femei insarcinate, relateaza Guardian.

Accident CUMPLIT: Un autocar s-a prabusit de pe un viaduct: Cel putin 29 de oameni AU MURIT (VIDEO)

Zeci de morti si raniti dupa ce un autocar cu 50 de pasageri la bord s-a prabusit de pe un viaduct. Tragedia a avut loc in statul indian Uttar Pradesh, India.

Accident feroviar provocat de un sofer imprudent. Barbatul a scapat ca prin minune dupa ce a taiat calea trenului

Soferul unui autoturism a scapat teafar dupa ce masina sa a intrat in coliziune cu un tren de calatori Regio, care circula pe ruta Arad Brad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )