Libnet.ro
UNICEF

12:45

Accident grav in apropiere de localitatea braileana Pietroiu. Un Logan a fost proiectat de un tir intr-o dubita

Adevărul Adevărul,
Accident grav in apropiere de localitatea braileana Pietroiu. Un Logan a fost proiectat de un tir intr-o dubita

Trei autoturisme au fost implicate in urma cu putin timp intr-un accident rutier, in urma caruia se pare ca o persoana a fost grav ranita. Soferul unui tir a lovit in plin un autoturism, acesta fiind impins pe contrasens, unde a intrat intr-o dubita. continuă pe Adevărul

Accident grav in Bistrita-Nasaud. Doua persoane si-au pierdut viata

Un accident grav a vut loc, luni dimineata, in Bistrita-Nasaud, pe DN 17D. Doua persoane si-au pierdut viata in urma tragediei, in localitatea Anies din judetul Bistrita-Nasaud,.

Accident grav in judetul Giurgiu! Un om a murit, iar alti doi au fost raniti

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, in localitatea Dobreni, din judetul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-.

Accident grav intre Odoreu si Babasesti. O persoana a ajuns la spital in stare grava

Masina in care se aflau trei fete a fost lovita din spate de un alt autoturism. Aceasta a fost proiectata in decor si s-a oprit intr-un stalp de electricitate.

Accident grav la Constanta, soldat cu noua victime

Noua persoane au fost ranite, marti, in urma coliziunii dintre o dubita si un autoturism de teren. Accidentul s-a produs la iesirea din Constanta, opt dintre raniti fiind transportati la.

Patru romani, victime ale unui accident grav in Italia

Patru cetateni romani au fost raniti dupa ce doua vehicule s-au ciocnit frontal, luni, in nord-vestul Italiei, in apropierea orasului Treviso, scrie mediafax. ro. O masina in care se.

Accident grav in Republica Moldova: Soferul unui Mercedes a murit imediat dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna

Soferul unui Mercedes a murit dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna pe soseaua Orhei-Rezina din Republica Moldova, potrivit ProTV. md. Pentru a fi scos cadavrul dintre resturile masinii a fost.

Accident grav in Statiunea Straja: un tanar a ajuns in spital, dupa ce zidul unei constructii s-a prabusit peste el

Un tanar de 30 de ani a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident suferit in Statiunea Straja. Zidul unei constructii la demolarea careia barbatul lucra s-a prabusit peste el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )