Libnet.ro
UNICEF

18:45

Accident grav in Republica Moldova: Soferul unui Mercedes a murit imediat dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna

B1 B1,
Accident grav in Republica Moldova: Soferul unui Mercedes a murit imediat dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna

Soferul unui Mercedes a murit dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna pe soseaua Orhei-Rezina din Republica Moldova, potrivit ProTV. md. Pentru a fi scos cadavrul dintre resturile masinii a fost. continuă pe B1

Accident GRAV in capitala! Un pieton a murit lovit de o masina

Accidentul s-a produs pe strada Calea Mosilor din Bucuresti. Un pieton a murit, dupa ce acesta a traversat neregulamentar si a fost lovit in plin de un automobil de model Mercedes, potrivit.

Accident GRAV in Chisinau! Un pieton a murit lovit de o masina

Accidentul s-a produs pe strada Calea Mosilor din Chisinau. Un pieton a murit, dupa ce acesta a traversat neregulamentar si a fost lovit in plin de un automobil de model Mercedes, potrivit.

Accident grav: o autobasculanta cu pietris s-a rasturnat peste mai multi pietoni. Surse: mai multe persoane au murit

Accident grav la iesirea din orasul bihorean Salonta. O autobasculanta cu pietris s-a rasturnat peste mai multi pietoni care se aflau pe marginea drumului. Potrivit unor surse, mai multe persoane ar fi decedat, printre acestea chiar si un bebelus.

Accident grav: o autobasculanta cu pietris s-a rasturnat peste mai multi pietoni. O fetita de un an si bunica ei au murit

Accident grav la iesirea din orasul bihorean Salonta. O autobasculanta cu pietris s-a rasturnat peste mai multi pietoni care se aflau pe marginea drumului. Potrivit unor surse, mai multe persoane ar fi decedat, printre acestea chiar si un bebelus.

Republica Moldova: Scaunul primarului capitalei se clatina! Socialistii strang semnaturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a inceput joi colectarea de semnaturi pentru initierea unui referendum de demitere a primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca,.

Sergiu Mocanu: Sistemul electoral uninominal sau mixt va duce la separatism in Republica Moldova

Presedintele Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca eventuala trecere la sistemul de alegeri uninominal sau mixt va duce la aparitia separatismului in Republica Moldova. Pe de alta parte, politicianul e de parere ca liderul PDM, Vlad Plahotniuc, cel care este promotorul schimbarii sistemului de vot, nu ar dori aceasta modificare, iar scopul este ca democratul in asa mod sa se legifereze ca lider politic.

Dodon indeamna UE sa nu mai finanteze Republica Moldova: Vom avea alegeri parlamentare anticipate mai repede

Igor Dodon a comentat vineri, 12 mai, informatia aparuta in presa precum ca Parlamentul European ar putea amana acordarea celor 100 de milioane de dolari pentru Republica Moldova. Presedintele tarii incurajeaza partenerii europeni sa se tina de cuvant si sa blocheze orice finantare catre Chisinau, pentru a contribui la declansarea alegerilor parlamentare anticipate.

Europa Libera: Parlamentul European ar putea amana ajutorul de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Europa Libera, cu referire la surse proprii, scrie ca Parlamentul European a amanat aprobarea finala a ajutorului macro-financiar de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Decizia finala de acordare a asistentei financiare urma sa fie luata pe 18 mai, dar Parlamentul European ar fi decis sa ia o pauza de cel putin o luna.

Igor Dodon: Republica Moldova se opune in mod categoric aderarii sale la NATO

Republica Moldova respinge categoric ideea aderarii sale la NATO si intentioneaza sa-si mentina neutralitatea, a transmis Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, in timpul intrevederii avute.

Igor Dodon la Moscova: Republica Moldova isi va mentine neutralitatea si nu va adera la NATO

Republica Moldova intentioneaza sa-si mentina neutralitatea si se opune in mod categoric aderarii sale la NATO, a declarat presedintele moldovean Igor Dodon in timpul intrevederii avute miercuri la Moscova cu presedintele Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, informeaza agentia rusa de presa Tass, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )