Libnet.ro
UNICEF

01:06

Accident grav pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit, alte doua sunt in stare grava

Antena3 Antena3,
Accident grav pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit, alte doua sunt in stare grava

Un accident rutier a avut loc duminica noaptea pe autostrada A2, Constanta-Bucuresti, pe sensul de mers spre Capitala. in urma incidentului, o persoana a murit si alte doua sunt in stare. continuă pe Antena3

O femeie a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit in Capitala. Trafic blocat pe Soseaua Mihai Bravu

O femeie de 52 de ani a murit si doua persoane au fost ranite, duminica, dupa ce doua masini s-au ciocnit in Capitala, pe Bd. Camil Ressu, la intersectia cu Strada Fizicienilor. Calea de rulare a tramvaielor pe sensul catre Soseaua Mihai Bravu este blocata.

Accident grav in Capitala. O persoana a murit si alte doua au fost ranite. Tramvaiele, blocate pe linia 27

Un grav accident de circulatie s-a produs, duminica, in Bucuresti. in urma impactului dintre doua autoturisme o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. Circulatia tramvaielor pe linia 27 a fost blocata. Politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. Accident grav in Bucuresti. O persoana .

Accident pe Autostrada Soarelui. Masina rasturnata in afara soselei

Un accident s-a petrecut pe Autostrada Soarelui in dupa-amiaza de duminica, 8 septembrie. Doua masini s-au lovit inainte de Cernavoda si trei oameni au fost raniti.

O persoana a murit, iar alte sapte au ajuns la spital in urma unui accident rutier la Floresti

Un barbat a decedat, iar alte sapte persoane, inclusiv doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs joi, 5 septembrie, in raionul Floresti, transmite IPN.

Un mort si doi raniti intr-un accident in Capitala. Tramvaiele liniei 27, blocate

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs in zona Mihai Bravu din Bucuresti, calea de rulare a tramvaielor din zona fiind blocata, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

inca un ACCIDENT teribil in Bucuresti: PRAF s-au facut! Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs in zona Mihai Bravu din Bucuresti, calea de rulare a tramvaielor din zona fiind blocata, anunta Brigada Rutiera a.

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui LPF a produs un accident grav in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 3. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino.

Gheorghe Dinca, acuzat de alte doua violuri comise in casa groazei

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat ca, dupa audierea mai multor persoane, s-a extins urmarirea penala pentru doua infractiuni de viol comise de Gheorghe Dinca asupra altor persoane decat Alexandra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )