Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gheorghe Dinca, acuzat de alte doua violuri comise in casa groazei

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, acuzat de alte doua violuri comise in casa groazei

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat ca, dupa audierea mai multor persoane, s-a extins urmarirea penala pentru doua infractiuni de viol comise de Gheorghe Dinca asupra altor persoane decat Alexandra. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, acuzat si de profanare de cadavre si morminte

Gheorghe Dinca este acuzat oficial si de profanare de cadavre si morminte. Anuntul a fost facut oficial deFelix Banila, procurorul-sef al DIICOT in conferinta de presa. Urmarirea penala a fost d.

Detalii cutremuratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Avea o camera creata special pentru sechestrarea de persoane

Berta Popescu a venit cu detalii infioratoare legate de casa lui Gheorghe Dinca. Casa lui Gheorghe Dinca e o casa a groazei. Modul in care a fost facuta si modul in care el avea impartita casa.

Ce il vor intreba specialistii pe Gheorghe Dinca la poligraf. inainte de test, va fi supus unei alte proceduri

Gheorghe Dinca va ajunge in sfarsit la testul poligraf. Principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal a fost adus la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, pentru a fi supus testului care poate deslusi tragedia care a cuprins Romania de mai bine de o luna. Ce intrebari i se vor pune inculpatului? Gheorghe Dinca .

Descoperire socanta la Caracal! inca un cadavru in casa lui Gheorghe Dinca?

S-au gasit noi fragmente osoase umane ingropate in curtea lui Gheorghe Dinca. Piesele scheletale ridicate din curtea inculpatului in vederea identificarii persoanei persoanelor in cauza, precum si.

Gheorghe Dinca, probleme de sanatate. Politistii i-au sarit imediat in ajutor

Interogatoriul in cazul Caracal, a fost oprit, vineri, dupa ce Gheorghe Dinca a acuzat dureri de inima. Monstrului din Caracal i s-a facut rau in timpul audierilor! Unul dintre avocatii sai sustine ca.

Ce au mai descoperit anchetatorii intr-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dinca

Perchezitiile facute in casa, curtea si gradina lui Gheorghe Dinca au scos la iveala noi detalii socante. Fragmente osoase noi au fost descoperite intr-o groapa din curte. Anuntul a fost facut.

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratiile

In timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu aceasta ocazie, Dinca si-a schimbat.

Gheorghe Dinca va fi audiat de procurorii DIICOT

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi, si dus la DIICOT pentru audieri. De asemenea, specialistul pregatit de FBI, care a patruns in mintea lui Gheorghe Di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )