Libnet.ro
UNICEF

13:15

Accident grav in Capitala. O persoana a murit si alte doua au fost ranite. Tramvaiele, blocate pe linia 27

Playtech Playtech,
Accident grav in Capitala. O persoana a murit si alte doua au fost ranite. Tramvaiele, blocate pe linia 27

Un grav accident de circulatie s-a produs, duminica, in Bucuresti. in urma impactului dintre doua autoturisme o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. Circulatia tramvaielor pe linia 27 a fost blocata. Politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. Accident grav in Bucuresti. O persoana . continuă pe Playtech

Japonia: O persoana a murit si alte 34 au fost ranite dupa un accident intre un tren si un camion in apropiere de Tokyo FOTO

O coliziune intre un tren si un camion la o trecere la nivel de cale ferata din Yokohama s-a soldat cu un mort si cel putin 34 de raniti, informeaza Reuters.

O femeie a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit in Capitala. Trafic blocat pe Soseaua Mihai Bravu

O femeie de 52 de ani a murit si doua persoane au fost ranite, duminica, dupa ce doua masini s-au ciocnit in Capitala, pe Bd. Camil Ressu, la intersectia cu Strada Fizicienilor. Calea de rulare a tramvaielor pe sensul catre Soseaua Mihai Bravu este blocata.

Un mort si doi raniti intr-un accident in Capitala. Tramvaiele liniei 27, blocate

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs in zona Mihai Bravu din Bucuresti, calea de rulare a tramvaielor din zona fiind blocata, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui LPF a produs un accident grav in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 3. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino.

inca un ACCIDENT teribil in Bucuresti: PRAF s-au facut! Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs in zona Mihai Bravu din Bucuresti, calea de rulare a tramvaielor din zona fiind blocata, anunta Brigada Rutiera a.

O persoana a murit, iar alte sapte au ajuns la spital in urma unui accident rutier la Floresti

Un barbat a decedat, iar alte sapte persoane, inclusiv doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs joi, 5 septembrie, in raionul Floresti, transmite IPN.

GRAV ACCIDENT, in Capitala! O masina de politie s-a ciocnit VIOLENT cu un autoturism, care NU a acordat prioritate

Accident grav, in aceasta dimineata, in Capitala. O masina de politie aflata in misiune s-a ciocnit violent cu un alt autoturism al carui sofer nu a acordat prioritate de trecere. Soferul vinovat a fost.

Accident grav pe DN13E, in zona Campu Frumos! Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane, printre care si trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut joi dupa-amiaza pe DN13E, in zona Campu Frumos, in urma coliziunii a doua autoturisme, informeaza Inspectoratul.

Accident grav de munca in cariera de piatra de la Chiscadaga. Bolovanii s-au prabusit peste un muncitor

Un muncitor a fost adus in stare grava la spital, in urma unui accident petrecut in cariera de piatra de la Chiscadaga.

Gheorghe Dinca, acuzat de alte doua violuri comise in casa groazei

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat ca, dupa audierea mai multor persoane, s-a extins urmarirea penala pentru doua infractiuni de viol comise de Gheorghe Dinca asupra altor persoane decat Alexandra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )