Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident grav in Ialomita. Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autobuz s-a rasturnat

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ialomita. Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autobuz s-a rasturnat

Un autobuz care circula pe ruta Bucuresti-Slobozia s-a rasturnat vineri dupa-amiaza intre localitatile ialomitene Munteni Buzau si Sarateni, iar sase persoane au fost ranite. Potrivit B. continuă pe Antena3

Explozie puternica in Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

O bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat joi in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, iar mai multe persoane care se aflau intr-un autobuz au fost ranite, potrivit.

Un CAMION a intrat in multime in centrul Moscovei. Mai multe persoane sunt ranite!

Un camion a calcat mai multi oamenii in centrul Moscovei, miercuri seara, anunta agentia rusa de stiri TASS citatade Timpul. md. Autoutilitara de tip MAZ a intrat in multime.

Accident grav pe autostrada! Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata

Trei persoane au fost ranite vineri in urma unui accident rutier pe A1, la km 56. Una dintre persoane este incarcerata. potrivit Biroul de Politie Autostrada A1. Politistii care au ajuns la fata.

Accident grav pe A1. Trei persoane au fost ranite. Una dintre ele este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza.

Explozie puternica in Turcia. O bomba plasata intr-un container de gunoi a ranit mai multe persoane (VIDEO)

O exploziea avut loc in jurul orei locale 8:00 5:00 GMT) in Izmir, Turcia. 8 persoane au fost ranite dupa ce o bomba pusa intr-un cos de gunoi a explodat in timp ce un autobuz cu.

Accident grav in Constanta. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au rasturnat

Accident in Constanta, soldat cu trei victime. Impactul violent dintre doua autoturisme a facut ca unul din acestea sa se rastoarne, iar pasagerii sa ramana incarcerati, potrivit.

Nesimtire EXTREMA! Mai multe persoane de etnie roma din Timisoara, surprinse in timp ce furau din casa de marcat a unui magazin (VIDEO)

Un grup de persoane posibil de etnie roma din Timisoara au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce furau bani din casa de marcat a unui magazin din centrul orasului. Barbatii au intrat.

Accident grav pe A2, in aceasta dimineata. Un baietel de trei ani a murit si alte patru persoane au fost ranite, copii si adulti

Accident grav pe A2, pe 1 septembrie, un copil de 3 ani a murit. Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata pe Autostrada 2 A2) , la km 188-189, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, fiind implicata.

Accident grav pe Autostrada Soarelui: Un baietel de 3 ani a murit, iar surorile si parintii sai au fost raniti

Un copil de trei ani a murit, iar doua fetite - de un an si de sapte ani, precum si parintii acestora au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante, informeaza News. ro.

Accident mortal in Constanta. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )