Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident GRAV in Brasov: Un motociclist a fost ranit de masina politiei dupa o urmarire ca in filme! (VIDEO)

B1 B1,
Accident GRAV in Brasov: Un motociclist a fost ranit de masina politiei dupa o urmarire ca in filme! (VIDEO)

Duminica dupa amiaza, in jurul orelor 18:00, un echipaj al Politiei statiunii Bran, judetul Brasov, a avut parte de momente tensionate, dupa ce mai multi motociclisti s-au incapatanat sa. continuă pe B1

Un motociclist a fost lovit de o masina de Politie dupa o urmarire de 10 kilometri

Incidentul a avut loc in statiunea Fundata dupa ce doi motociclisti au refuzat sa opreasca la somatiile politistilor. Au fost urmariti de echipajul oamenilor legii, iar unul dintre ei a fost ranit dupa ce a franat brusc in fata masinii. in cauza a fost deschis un dosar penal de vatamare corporala din culpa instrumentat de Parchetul de pe langa Judecatoria Zanesti.

Accident grav in Capitala. O femeie a zuburat prin geam dintr-o masina

Accident grav pe Calea Rahovei din Capitala, dupa miezul noptii. Potrivit martorilor, un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului, iar masina in care se afla s-a izbit de un alt autoturism si s-a.

Accident grav in statiunea Mamaia. Un pieton a fost accidentat mortal (FOTO)

Un accident grav a avut loc, duminica dimineata, in statiunea Mamaia, potrivit Constanta News. O persoana si-a pierdut viata si o alta a fost ranita si incarcerata. Echipajele SMURD au.

inca un roman a fost ranit in Barcelona. in total, atentatul a facut trei victime printre cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca a fost gasit un al treilea roman care a fost ranit in atentatul de joi seara din Barcelona. in total, trei romani au fost raniti in atac. Cu.

Accident grav in judetul Prahova. Cinci oameni au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Cinci persoane au fost transportate la spital, sambata dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, in comuna Alunis, din judetul Prahova. Soferul nu avea.

Accident grav pe un drum comunal din judetul Buzau. A furat mireasa si a ajuns la morga

O tanara de 18 ani a murit, iar o alta in varsta de 19 ani a fost grav ranita, in urma unui grav accident rutier produs in noaptea de sambata spre duminica pe un drum comunal din judetul Buzau .

Ministerul de Externe anunta ca un al treilea roman a fost ranit in atacul terorist din Barcelona. Melescanu: Avem garantia ca, pana acum, niciun cetatean roman nu si-a pierdut viata

Doi romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

Ministerul de Externe anunta ca un al doilea roman a fost ranit in atacul terorist din Barcelona. Care este starea de sanatate a celor doi

Doi romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

Un roman a fost ranit in atacul din Barcelona, soldat cu 13 morti si peste 80 de raniti

Un roman, in varsta de 35 de ani, s-ar afla printre cei 80 de raniti. Acesta se afla in orasul spaniol ca turist, iar in urma atacului soldat cu 13 morti, a suferit fracturi multiple. Informatia nu a fost inca con .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )