Libnet.ro
UNICEF

20:45

Accident grav in statiunea Mamaia. Un pieton a fost accidentat mortal (FOTO)

B1 B1,
Accident grav in statiunea Mamaia. Un pieton a fost accidentat mortal (FOTO)

Un accident grav a avut loc, duminica dimineata, in statiunea Mamaia, potrivit Constanta News. O persoana si-a pierdut viata si o alta a fost ranita si incarcerata. Echipajele SMURD au. continuă pe B1

Accident mortal in statiunea Mamaia. O femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni

O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni, in statiunea Mamaia. Impactul a fost atat de puternic incat corpul victimei a fost tarat mai bine de 200 de metri pe.

3 persoane care vindeau droguri in statiunea Mamaia, retinute de DIICOT

Doi barbati si o femeie au fost retinuti joi de procurorii DIICOT Constanta, fiind acuzati de trafic de droguri de mare risc si complicitate la trafic de droguri de mare risc. Cei trei sunt acuzati ca au vandut, in zona cluburilor din statiunea Mamaia, peste 1. 000 de comprimate cu substanta activa methylenedioxymetamfetamine MDMA), drog de mare risc, arata DIICOT, intr-un comunicat.

Accident grav in Capitala. O femeie a zuburat prin geam dintr-o masina

Accident grav pe Calea Rahovei din Capitala, dupa miezul noptii. Potrivit martorilor, un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului, iar masina in care se afla s-a izbit de un alt autoturism si s-a.

Un barbat a fost injunghiat mortal in vestul Germaniei; politia investigheaza si nu confirma deocamdata un atac terorist

Un barbat a fost injunghiat mortal in plina strada in orasul Wuppertal, din vestul Germaniei, iar agresorul a reusit sa fuga de la locul faptei, a anuntat politia locala, deocamdata nefiind clara motivatia acestei crime, respectiv daca este vorba despre un atac terorist, transmite AFP.

FOTO. Alerta in Germania. O persoana a fost injunghiata mortal, iar o alta a fost ranita, in orasul Wuppertal-Elberfeld. Agresorul este cautat de politie

O persoana a fost injunghiata mortal, vineri, in orasul german Wuppertal-Elberfeld, potrivit politiei. Incidentul a avut loc intr-un magazin, iar atacatorul a reusit sa scape, fiind at de oamenii legii, potrivit ABC News.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni in statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata dupa ce a fost lovita de un autoturism pe o trecere de pietoni din Mamaia, dupa impact masina intrand intr-un stalp de pe marginea drumului, scrie News. ro. Pentru scoaterea soferului a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Mamaia .

Accident grav pe un drum comunal din judetul Buzau. A furat mireasa si a ajuns la morga

O tanara de 18 ani a murit, iar o alta in varsta de 19 ani a fost grav ranita, in urma unui grav accident rutier produs in noaptea de sambata spre duminica pe un drum comunal din judetul Buzau .

Accident grav in judetul Prahova. Cinci oameni au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Cinci persoane au fost transportate la spital, sambata dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, in comuna Alunis, din judetul Prahova. Soferul nu avea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )