Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident grav in Capitala Italiei. Exista ZECI de victime! (FOTO)

B1 B1,
Accident grav in Capitala Italiei. Exista ZECI de victime! (FOTO)

Cel putin 18 persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat duminica. continuă pe B1

Accident grav in Capitala Italiei. Exista zeci de victime

Cel putin treisprezece persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat.

Accident GRAV intre un autocar si un microbuz: 12 VICTIME. Circulatia blocata! (VIDEO, FOTO)

Accident rutier grav, joi dimineatape DJ792 C, intre Curtici si Santana. Un autocar in care nu eraupasageri s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane in care se aflau 15.

Accident grav in nordul Capitalei. Motociclist, decedat (VIDEO)

Tragedie la intrare in Capitala. Un motociclist si-a pierdut viata azi noapte, dupa ce s-a izbit de un autoturism. Din cauza accidentului, traficul a fost deviat cateva zeci de minute pe sub podul din.

Accident grav pe Podul Baneasa din Capitala! Un motociclist ar fi decedat

Accident ingrozitorpe Podul Baneasa din Capitala, in zona magazinului Ikea. in accident au fost implicate o motocicleta si un autoturism, a anuntat Ovidiu Munteanu, purtator de.

Accident grav in nordul Capitalei. Motociclist, decedat. Tanarul, un subofiter SRI (VIDEO)

Tragedie la intrare in Capitala. Un motociclist si-a pierdut viata azi noapte, dupa ce s-a izbit de un autoturism. Tanarul care a pierit in tragicul accident ar fi un subofiter SRI, in.

Accident grav in Giurgiu. Doi politisti au fost raniti

Doi politisti de la Politia Rurala Baneasa, judetul Giurgiu, au fost transportati la spitale din Capitala, dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, masina de serviciu in care se aflau a.

Accident grav in judetul Olt. O femeie insarcinata de 27 de ani si-a pierdut viata

Un accident rutier grav a avut loc vineri pe drumul european E 574. Accidentul s-a produs in zona Padurea Sarului, intre Bals si Slatina. Au fost implicate un autoturism si un tir, potrivit.

Accident grav in judetul Olt. O gravida a murit

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri pe drumul european E 574, in zona Padurea Sarului, intre Bals si Slatina, scrie gds. ro. Sunt implicate un autoturism si un tir. Victima accidentului, o.

Accident grav pe Valea Oltului. Doi cetateni straini au fost raniti

Doi cetateni germani au fost raniti grav intr-un accident rutier produs pe Valea Oltului DN7), la Gura Lotrului. O autoutilitara in care se aflau acestia a iesit de pe carosabil si a ajuns.

Accident grav pe Valea Oltului. Doi cetateni straini au fost raniti

Doi cetateni straini cu domiciliul in Germania au fost grav raniti in urma unui accident rutier produs joi pe Valea Oltului DN7), la Gura Lotrului, dupa ce autoutilitara in care se aflau a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )