Libnet.ro
UNICEF

16:30

Accident grav in Cluj, provocat de un taximetrist! Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Cluj, provocat de un taximetrist! Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident rutier petrecut in Cluj-Napoca, in care a fost implicat un taximetru. Potrivit Politiei, soferul unui taximetru, un barba. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Iasi. Trei persoane au fost transportate la spital cu arsuri si intoxicatii cu fum

Pompierii au intervenit sambata dupa-amiaza pentru a stinge un focul dintr-un apartamanet din cartierul iesean Nicolina.

Trei persoane din Iasi au ajuns la spital, in urma incendiului izbucnit intr-un bloc

Trei persoane au fost transportate la spital, doua fiind intoxicate cu fum si una prezentand arsuri, in urma unui incendiu izbucnit sambata dupa-amiaza intr-un bloc din Iasi. Locatarii au iesit din imobil.

Incendiu puternic intr-un complex studentesc din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital

Focul a izbucnit intr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc. Speriati, zeci de oameni din zona au sunat la pompieri. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si alte patruzeci au fost evacuate.

Grav accident pe DN2, provocat de un sofer beat

Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs intre Focsani si localitatea Garoafa, pe DN 2 E 85. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri. Din primele informatii se pare ca doua autoturisme s-au.

Accident grav pe DN2! Sunt patru vitime

Patru persoane au fost ranite, joi seara, intr-un accident produs intre Focsani si localitatea Garoafa, pe DN 2 E 85, traficul fiind blocat pe ambele sensuri. La fata locului au fost mobilizate mai multe.

Accident grav pe DN 1 la Persani, intre doua TIR-uri si un autoturism. Traficul este complet blocat

Chiar daca au fost impuse mai multe restrictii de viteza si s-au trasat marcaje suplimentare care ii avertizeaza pe soferi cu privire la pericolele care pot sa apara din cauza vitezei, DN 1 ramane in continuare soseaua cu cele mai multe accidente. Joi dupa-amiaza, un nou accident destul de grav s-a produs in apropiere de Persani.

Accident grav pe centura ocolitoare a Severinului. Un bebelus este in coma, iar un barbat a decedat

Un bebelus este in coma, iar un barbat si-a pierdut viata, in urma unui grav accident de circulatie care s-a petrecut pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin la intersectia cu drumul ce duce spre satul Cerneti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )