Libnet.ro
UNICEF

22:15

Accident grav langa Ramnicu Sarat. O persoana a murit si alte patru au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident grav langa Ramnicu Sarat. O persoana a murit si alte patru au fost ranite

Un grav accident cu trei autoturisme implicate s-a produs duminica dupa-amiaza pe DN2 E85 la ieSirea din Oreavu spre Buzau. Evenimentul s-a soldat cu decesul unei femei si ranirea altor patru persoane. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident grav langa Ramnicu Sarat. O persoana a murit si alte patru au fost ranite

Un grav accident cu trei autoturisme implicate s-a produs duminica dupa-amiaza pe DN2 E85 la iesirea din Oreavu spre Buzau. Evenimentul s-a soldat cu decesul unei femei de 30 de ani, din Bucuresti, si ranirea altor patru persoane.

Accident cumplit pe DN2, la iesire din Ramnicu Sarat. Un mort si patru raniti

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, pe DN 2, la iesire din localitatea Ramnicu Sarat. La fata.

Accident GRAV in Buzau: Trei masini s-au ciocnit. Bilantul victimelor

Trei autovehicule au fost implicate intr-un accident rutier produs, sambata, in Buzau, in urma caruia o femeie a murit si alte trei persoane au fost ranite. Accidentul a avut loc pe DN 10 Buzau - Brasov,.

Accident grav cu sase victime in Buzau. A fost activat planul rosu de interventie

Sase persoane sunt ranite grav, cu traumatisme multiple, in urma unui accident petrecut pe DN2C, pe raza orasului Pogoanele din judetul Buzau, dupa o coliziune intre un microbuz de calatori si un tractor,.

Accident grav pe pe autostrada Sibiu - Orastie: opt victime

Opt persoane au fost ranite, duminica, dupa ce trei masini s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu Orastie, in dreptul municipiului Sibiu. Traficul pe benzile 1 si 2 este blocat. Un accident rutier in care au.

Accident grav in Galati. Planul rosu de interventie a fost activat

La nivelul judetului Galati a fost activat vineri seara Planul Rosu de Interventie, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme in satul Gara Berheci, a declarat purtatorul de cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )