Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Mehedinti! Un barbat a muritstrivit de o masina care s-a rasturnat peste el

Antena3 Antena3,
Accident grav in Mehedinti! Un barbat a muritstrivit de o masina care s-a rasturnat peste el

Un barbat de 39 de ani din Mehedinti, aflat pe marginea unei strazi, a murit, joi dupa-amiaza, strivit de o masina care s-a rasturnat dupa ce a fost lovita, in comuna Calnic din Gorj, de un. continuă pe Antena3

Mehedinti: Un barbat a muritstrivit de o masina care s-a rasturnat

Un barbat de 39 de ani din Mehedinti a murit strivit de o masina care s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de un alt autoturim, in comuna Calnic. Barbatul se afla pe marginea strazii in momentul.

Accident cumplit in judetul Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza foarte mare. Vinovat ar fi chiar seful de post al Politiei

Accident extrem de grav in comuna Cetate din Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza extrem de mare prin localitate. in urma impactului, victima a fost proiectata la.

FOTO Accident grav pe DN1. Un motociclist a murit dupa ce a intrat in depasire pe linie continua

Un barbat a murit, azi, pe DN1, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu un autoturism. Victima a fost gasita in stop cardio-respirator iar o femeie, pasagera tot pe motocicleta, a suferit si ea diverse leziuni si a fost transportata la spital.

Dambovita: Accident GRAV pe DN 7. Mai multe persoane, transportate la spital

Un microbuz in care se aflau aproximativ 20 de persoane s-a ciocnit cu un tractor pe DN 7 in zona localitatii Slobozia Moara, Dambovita. Astfel, trei persoane doi pasageri si soferul tractorului, n. r. ) au.

Accident grav in judetul Suceava

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier produs marti seara pe DN2 intre Siret si Balcauti, in urma coliziunii frontale dintre un autoturism si un TIR. Cele doua victime,.

Accident grav in Arges:Un mort si doi raniti, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Un tanar a murit si alti doi au fost raniti grav, miercuri, in localitatea Schitu Golesti, dupa ce un autoturism a intrat in coliziune cu un autobuz fara pasageri. Potrivit reprezentantilor Inspectoratulu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )