Libnet.ro
UNICEF

22:45

Accident grav in Neamt! Sapte persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Neamt! Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane au ajuns duminica la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier petrecut in orasul Targu-Neamt, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ),. continuă pe Antena3

Accident in judetul Sibiu: patru persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat pe DN 14

Un microbuz plin cu pasageri s-a rasturnat, sambata, pe DN 14, in judetul Sibiu, patru persoane fiind ranite. Accidentul s-a petrecut din cauza vitezei.

Accident grav in Olt. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost grav ranite si sunt supuse unor manevre de resuscitare, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs vineri seara, pe un drum judetean, la Slatioara, potrivit purtatorului de.

Microbuz cu 16 persoane, implicat ntr-un accident n Vlcea. Doua persoane au fost ranite

Circulatia este blocata pe DN 7, sensul de mers Ramnicu Valcea - Pitesti, dupa ce o masina a intrat intr-o depasire in sensul giratoriu de la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea si s-a ciocnit frontal cu microbuz cu 16 persoane la bord. Doua persoane au fost ranite, transmite Mediafax.

O autospeciala ISU care intervenea pentru evacua oamenii din calea inundatiilor, lovita puternic de un sofer vitezoman: 9 persoane au fost ranite

Salvatorii au ajuns sa cada victime teribilismului altor parcipantii la trafic care nu tin nicio masura de preventie in ciuda conditiilor grele cauzate de vreme. O autospeciala de interventie cu o.

Accident grav in Ialomita! Sunt sapte victime. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident cu sapte victime a avut loc joi dupa-amiaza la Popasul Strachina, de langa localitatea Tandarei, fiind activat planul rosu de interventie. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita,.

Cetateni chinezi raniti intr-un accident pe DN13, Drumul Mortii

Accidentul s-a produs la iesirea din Padurea Bogatii din cauza unei depasiri neregulamentare. Patru persoane au fost ranite si au ajuns la spital.

Accident grav pe DN2, intre Cosereni si Movilita. Un mort si un ranit grav dupa ce un sofer a patruns pe contrasens

O persoana a murit pe loc, iar o alta a fost ranita grav in urma unui accident cumplit petrecut pe DN2, la kilometrul 47, joi dimineata.

Accident grav pe DN22. Doi oameni au murit, iar alti patru au fost raniti dupa impactul dintre un TIR si un microbuz

Tragicul eveniment s-a produs joi dimineata pe drumul national DN22,intre localitatile Sutesti si Gradiste. Traficul rutier pe amintita sosea a fost blocat timp de mai bine de o ora, fiind reluat apoi pe o singura banda, alternativ.

Accident grav in Praga! Peste 20 de victime, dupa ciocnirea a douatramvaie

Douazeci si trei de oameni au fost raniti vineri in urma coliziunii a doua tramvaie in centrul orasului Praga, a declarat o purtatoare de cuvant a serviciilor de urgenta, informeaza agentia dpa. Sase.

Accident GRAV intre doua autocamioane si un autoturism. DN7 BLOCAT! (FOTO)

Grav accident rutier, joi, pe DN7, intre doua autocamioane si un autoturism. Sectia Barzava din cadrul ISU ARAD intervine cu modulul descarcerare si echipajul SMURD pe DN 7 in zona localitatii Milova la un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )