Libnet.ro
UNICEF

18:45

Republica Moldova: Scaunul primarului capitalei se clatina! Socialistii strang semnaturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

B1 B1,
Republica Moldova: Scaunul primarului capitalei se clatina! Socialistii strang semnaturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a inceput joi colectarea de semnaturi pentru initierea unui referendum de demitere a primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca,. continuă pe B1

Igor Dodon: Republica Moldova se opune in mod categoric aderarii sale la NATO

Republica Moldova respinge categoric ideea aderarii sale la NATO si intentioneaza sa-si mentina neutralitatea, a transmis Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, in timpul intrevederii avute.

Republica Moldova si Votul Uninominal: aceeasi Marie cu alta palarie

Votul Uninominal reprezinta doar o fumigena aruncata alegatorilor din Republica Moldova si prin care mafia politica va continua sa detina controlul asupra statului.

Republica Moldova si votul uninominal: aceeasi Marie cu alta palarie

Votul uninominal reprezinta doar o fumigena aruncata alegatorilor din Republica Moldova si prin care mafia politica va continua sa detina controlul asupra statului.

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti, prinsi ca faceau contrabanda cu tigari

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti au fost prinsi de politistii ilfoveni cu peste 7. 500 de pachete de tigari pe care le transportau ilegal, intr-o cuseta.

Igor Dodon la Moscova: Republica Moldova isi va mentine neutralitatea si nu va adera la NATO

Republica Moldova intentioneaza sa-si mentina neutralitatea si se opune in mod categoric aderarii sale la NATO, a declarat presedintele moldovean Igor Dodon in timpul intrevederii avute miercuri la Moscova cu presedintele Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, informeaza agentia rusa de presa Tass, citata de Agerpres.

Prima semifinala Eurovision 2017: Republica Moldova, intre cele zece tari care s-au calificat in finala

Republica Moldova, Australia si Cipru se numara printre cele zece tari care s-au calificat, marti seara, in finala Eurovision Song Contest 2017, ce va avea loc sambata la Kiev, potrivit news. ro.

Romaniei ii revine rolul de Germanie de Vest pentru Republica Moldova. Primarul Chisinaului: Sper ca UNIREA sa se intample in secolul 21

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a declarat marti ca Romaniei ii revine rolul de Germanie de Vest pentru Republica Moldova, asa cum Germania de Vest si-a avut rolul pentru Germania de.

Contrabanda cu tigari facuta de controlorii unui tren Prietenia, care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti au fost prinsi de politistii ilfoveni cu peste 7. 500 de pachete de tigari pe care le transportau ilegal, intr-o cuseta.

Contrabanda cu tigari facuta de controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti au fost prinsi de politistii ilfoveni cu peste 7. 500 de pachete de tigari pe care le transportau ilegal, intr-o cuseta, potrivit ne.

Primarul Chisinaului: Romaniei ii revine rolul de Germanie de Vest pentru Republica Moldova. Asa vom reusi sa rezolvam mai repede problemele

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a declarat marti, in contextul semnarii unui acord de cooperare intre Sectorul 1 al Capitalei si Sectorul Centru al Chisinaului, ca Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )