Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dodon indeamna UE sa nu mai finanteze Republica Moldova: Vom avea alegeri parlamentare anticipate mai repede

Adevărul Adevărul,
Dodon indeamna UE sa nu mai finanteze Republica Moldova: Vom avea alegeri parlamentare anticipate mai repede

Igor Dodon a comentat vineri, 12 mai, informatia aparuta in presa precum ca Parlamentul European ar putea amana acordarea celor 100 de milioane de dolari pentru Republica Moldova. Presedintele tarii incurajeaza partenerii europeni sa se tina de cuvant si sa blocheze orice finantare catre Chisinau, pentru a contribui la declansarea alegerilor parlamentare anticipate. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Republica Moldova se opune in mod categoric aderarii sale la NATO

Republica Moldova respinge categoric ideea aderarii sale la NATO si intentioneaza sa-si mentina neutralitatea, a transmis Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, in timpul intrevederii avute.

Igor Dodon la Moscova: Republica Moldova isi va mentine neutralitatea si nu va adera la NATO

Republica Moldova intentioneaza sa-si mentina neutralitatea si se opune in mod categoric aderarii sale la NATO, a declarat presedintele moldovean Igor Dodon in timpul intrevederii avute miercuri la Moscova cu presedintele Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, informeaza agentia rusa de presa Tass, citata de Agerpres.

Prima semifinala Eurovision 2017: Republica Moldova, intre cele zece tari care s-au calificat in finala

Republica Moldova, Australia si Cipru se numara printre cele zece tari care s-au calificat, marti seara, in finala Eurovision Song Contest 2017, ce va avea loc sambata la Kiev, potrivit news. ro.

Europa Libera: Parlamentul European ar putea amana ajutorul de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Europa Libera, cu referire la surse proprii, scrie ca Parlamentul European a amanat aprobarea finala a ajutorului macro-financiar de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Decizia finala de acordare a asistentei financiare urma sa fie luata pe 18 mai, dar Parlamentul European ar fi decis sa ia o pauza de cel putin o luna.

Republica Moldova: Scaunul primarului capitalei se clatina! Socialistii strang semnaturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a inceput joi colectarea de semnaturi pentru initierea unui referendum de demitere a primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca,.

Romaniei ii revine rolul de Germanie de Vest pentru Republica Moldova. Primarul Chisinaului: Sper ca UNIREA sa se intample in secolul 21

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a declarat marti ca Romaniei ii revine rolul de Germanie de Vest pentru Republica Moldova, asa cum Germania de Vest si-a avut rolul pentru Germania de.

EXCLUSIV Pavel Filip: Romania si Republica Moldova, impreuna in Europa

Intr-un editorial scris in exclusivitate pentru Adevarul cu ocazia zilei de 9 Mai, premierul moldovean Pavel Filip pledeaza pentru extinderea Uniunii Europene dincolo de Prut, avertizeaza asupra pericolului populismului si multumeste Romaniei pentru sustinerea acordata Republicii Moldova.

Se schimba clima! Meteorologi: vom avea FENOMENE EXTREME din ce in ce mai des

Schimbarile climatice sunt din ce in ce mai evidente. Dispar anotimpurile, iar fluctuatiile de temperatura sunt majore. Dupa cum spunea Gabriela Bancila, sef centru national de prognoza in cadrul.

Se schimba clima! Meteorologi: Vom avea FENOMENE EXTREME din ce in ce mai des

Schimbarile climatice sunt din ce in ce mai evidente. Dispar anotimpurile, iar fluctuatiile de temperatura sunt majore. Dupa cum spunea Gabriela Bancila, sef centru national de prognoza in cadrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )