Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident grav in Satu Mare, provocat de un sofer beat: a lovit un Jeep al Politiei de Frontiera

Antena3 Antena3,
Accident grav in Satu Mare, provocat de un sofer beat: a lovit un Jeep al Politiei de Frontiera

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata in Satu Mare, la iesirea spre Dorolt. Un sofer beat a calcat puternic pe acceleratie, nu a respectat distanta dintre autoturisme si a lovit din. continuă pe Antena3

Accident GRAV in Capitala. Cinci victime

Un accident grav s-a produs, miercuri dimineata, in zona Grozavesti din Capitala. Cinci persoane au fost ranite, dintre care una in stare foarte grava, dupa ce masinile in care se aflau s-au lovit in trafic. Potrivit politiei, ar fi vorba despre neacordare de prioritate.

Primarul cu 36 de cabinete medicale, investigat cu procurori. Cum a dezvoltat Dorel Coica, edilul din Satu Mare, reteaua-gigant de puncte sanitare

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, detinea in momentul in care a ajuns in functia publica 36 de cabinete medicale. Lantul de cabinete medicale este investigat in aceste zile de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare. Oamenii legii suspecteaza ca medicul Coica nu s-a delimitat de afacerile private, potrivit legii, in momentul in care a preluat functia publica.

Perchezitii la domiciliul primarului din Satu Mare, Dorel Coica. Nu poate justifica un milion de lei: Au venit sa verifice daca sumele sunt reale sau nu

Primarul Dorel Coica PSD) se afla in vizorul procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare dupa ce in declaratiile de avere ale acestuia a aparut o suma de peste un milion de lei a carui provenienta a omis-o in declaratiile de avere de-a lungul anilor.

Accident grav pe DN66 intre Hateg si Petrosani. Doi politisti raniti

Un accident grav s-a produs, vineri dimineata, pe DN 66, pe raza localitatii Merisor, intre Hateg si Petrosani. Doi politisti au fost raniti.

Accident grav in Bihor. Sase oameni au fost raniti

Un accident grav a avut loc in Bihor, dupa ce doua masini si-au ciocnit frontal. Sase persoane au fost ranite, printre care doi copii, care au fost transportati de urgenta la spital. Accidentul a.

Declaratia de avere a primarului orasului Satu Mare, Dorel Coica, verificata de procurori

Declaratia de avere a primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, este verificata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, existand unele neclaritati cu privire la veniturile obtinute de societatea medicala detinuta de acesta, anunta Agerpres. Primarul a declarat, joi, dupa ce procurorii s-au deplasat la domiciliul sau si i-au solicitat documente, ca este vorba despre o pozitie din declaratia sa de avere unde sunt trecute veniturile Societatii Medicale Dr. Coica, fiind de fapt banii acesteia, nu banii lui.

Accident grav in apropiere de Vama Albita. Patru persoane ranite, transportate la spitalul din Husi

Un tanar de 24 de ani din Husi a provocat un grav accident de circulatie joi, in apropiere de Vama Albita, patru persoane fiind transportate la spitalul din Husi, una dintre ele in stare grava.

Accident grav pe DN1: O femeie a murit incarcerata, iar ranitii, un barbat si un copil de 4 ani, au fost transportati de urgenta la spital (VIDEO)

Accident rutier grav pe DN1. Cel putin doua masini s-au ciocnit, iar o femeie care a ramas incarcerata in unul dintre autovehicule a murit, arata B1 TV. Potrivit informatiilor oferite de Daniel.

Accident grav intre trei autoturisme si un TIR. O persoana a murit, alta se zbate intre viata si moarte

Vineri dimineata, la doi pasi de Bistrita, in cartierul Viisoara, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua masini, un microbuz si un TIR. in urma impactului o persoana a murit, iar alta se afla in stare grava.

VIDEO+FOTO. Accident grav la intrarea in Capitala, pe DN1. Traficul rutier, blocat

Accident auto dn1 ikeea. 3 auto implicate, persoane incarcerate Iesirea din buc aproape blocata. Se circula greu. La accident DN1 reper Ikea este o victima incarcerata, decedata, o femeie. Mai avem un copil si un adult barbat, ambii raniti usor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )