Libnet.ro
UNICEF

05:30

Accident grav in Timis. O ambulanta s-a lovit frontal cu o masina: cinci victime

Antena3 Antena3,
Accident grav in Timis. O ambulanta s-a lovit frontal cu o masina: cinci victime

O masina Dacia Logan si o ambulanta au fost implicate, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 6, drumul care leaga Timisoara de Lugoj. in urma accidentului, cinci persoane au fost ranite, iar. continuă pe Antena3

Accident grav in Salaj. Un barbat si-a pierdut viata, iar nepotul lui de 9 ani a fost transportat de urgenta la spital

Un barbat in varsta de 60 de ani a decedat, joi, dupa ce masina pe care o conducea s-a lovit frontal de un alt autoturism, pe drumul judetean 108A, intre localitatile Agrij si Pausa. Conform.

ACCIDENT GRAV langa Aeroportul Otopeni: Un camion al ARMATEI a fost implicat! DETALII de ultim moment

Un accident grav a avut loc miercuri pe soseaua care duce inspre Aeroportul Otopeni. Un camion al Armatei a lovit din spate un autoturism dupa ce nu a pastrat distanta regulamentara in mers, scrie.

Accident grav in Capitala: O masina a lovit mai multi pietoni

O masina a intrat marti intr-un grup de pietoni, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului pe bulevardul Liviu Rebreanu din Capitala, la intersectia cu bulevardul Nicolae Grigorescu, informeaza.

Accident grav la Braila. O soferita care a incercat sa efectueze un viraj fara sa se asigure si-a pierdut viata

O femeie de 34 de ani si-a pierdut viata, dupa ce autovehiculul cu care circula a fost lovit in plin de un alt autoturism care venea din sens opus. Victima a fost scoasa de pompieri din masina contorsionata, dar nu a mai putut fi salvata de medici.

Accident grav in Teleorman! Patru victime, dupa ce un tren a lovit un TIR

Un tren personal a lovit un TIR, marti, in comuna Nanov, patru persoane fiind ranite in accident, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman. Din primele informatii, cel mai grav.

Accident grav in Capitala. O fetita de cinci ani si tatal ei au fost spulberati de o masina

Accident teribil, aseara, in Capitala. O fetita de 5 ani si tatal ei, precum si o fata de 14 ani, au fost spulberati de o masina scapata de sub control. Soferul a intrat cu masina peste pietoni, in.

Accident grav in Brasov! O masina cu cinci israelieni s-a rasturnat in zona Paraul Rece

O masina in care se aflau cinci israelieni s-a rasturnat vineri seara pe DN73 A, in zona Paraul Rece, doi copii fiind transportati la spital, pentru investigatii, informeaza purtatorul de cuvant al IPJ.

ACCIDENT GRAV pe Autostrada Soarelui: Victima preluata de elicopterul SMURD. Circulatia este BLOCATA (FOTO)

Un numar de patru persoane au fost ranite, dintre care una se afla incarcerata, in urma unui accident produs intre o masina si o autoutilitara pe A2, la kilometrul 56, pe sensul catre Capitala. Persoana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )