Libnet.ro
UNICEF

05:15

Accident GRAV in Vaslui. PLANUL ROSU, activat. Bilantul victimelor

B1 B1,
Accident GRAV in Vaslui. PLANUL ROSU, activat. Bilantul victimelor

Un TIR si doua autoturisme s-au ciocnit in judetul Vaslui, pe DJ 245D. Cel putin sapte persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind incarcerate. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie,. continuă pe B1

GRAV accident in Vaslui! A fost activat planul rosu. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica seara, in localitatea Ivanesti, judetul Vaslui, cinci persoane fiind ranite. Din primele informatii, este vorba despre cinci victime, trei adulti si doi minori, toate.

Accident grav de circulatie in Vaslui, cu trei victime incarcerate. A fost activat planul rosu de interventie

Trei persoane au ramas incarcerate in urma unui accident de circulatie produs, luni, pe DJ 245D, in comuna Bogdanesti, autoritatile activand Planul rosu de interventie. Potrivit datelor furnizate de.

Accident grav in Brasov: Asistenta unui fost ministru a fost spulberata de o masina

Un accident grav s-a produs, luni, in centrul orasului Brasov. O femeie a fost spulberata de o masina, dupa ce a traversat printr-o zona nepermisa, informeaza monitorulexpres. ro. Victima, in varsta .

Accident grav in apropiere de Capitala, soferul vinovat a fugit

Accident grav in apropiere de Capitala, in comuna Pantelimon, pe DN3, unde traficul se desfasoara cu dificultate. Soferul vinovat a fugit de la fata locului. Doua autovehicule au fost implicate, cauza.

Accident grav in apropiere de Capitala, soferul vinovat s-a predat la politie

Accident grav in apropiere de Capitala, in comuna Pantelimon, pe DN3, unde traficul se desfasoara cu dificultate. Soferul vinovat a fugit de la fata locului. Doua autovehicule au fost implicate, cauza.

O familie intreaga, accident grav la intoarcerea de la Sfanta Parascheva. A fost activat planul rosu

Doi copii in varsta de 5 si respectiv 6 ani au fost transportati la spital, luni, in urma unui accident de circulatie petrecut DE 581, la intersectia cu DJ 245D. Potrivit purtatorului de cuvant al.

GRAV accident rutier in Prahova! Cinci masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, in apropiere de Mizil, Prahova. in accident au fost implicate cinci masini in care se aflau zece persoane. O femeie si un copil au fost raniti grav si au fost.

GRAV accident rutier in apropiere Capitala! O masina s-a rasturnat. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini au fost implicate, duminica, intr-un accident rutier in comuna Pantelimon, pe DN3, una dintre ele, in care se aflau trei persoane si un catel, rasturnandu-se. Cauza principala a accidentului.

GRAV accident rutier in Gorj! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, sambata dimineata, in localitatea Vart, judetul Gorj. Soferul, in varsta de 49 de ani, a pierdut controlul volanului si masina s-a izbit de un cap de pod. Un.

TRAGEDIE! Un autovehicul a luat foc in trafic. Bilantul VICTIMELOR

Accident tragic in Grecia! Un autovehicul in care aflau 11 persoane, despre care se crede ca erau migranti, a intrat intr-o coliziune frontala cu un camion si a luat foc, acestia pierzandu-si.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )