Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident intr-un parc de distractii din Marea Britanie. Peste 20 de copii au cazut de pe un tobogan gonflabil - VIDEO

Antena3 Antena3,
Accident intr-un parc de distractii din Marea Britanie. Peste 20 de copii au cazut de pe un tobogan gonflabil - VIDEO

Opt copii au fost raniti, unii fiind in stare grava, dupa ce au cazut de pe un tobogan gonflabil intr-un parc de distractii din Marea Britanie, informeaza BBC News online. Incidentul a avut loc sambata. continuă pe Antena3

O tanara din Marea Britanie a inceput sa-si vanda ciorapii nespalati si a strans o avere. Cati bani face intr-o luna

O tanara din Marea Britanie a obtinut 100. 000 de lire sterline dupa ce si-a vandut ciorapii nespalati. Roxy Sykes a profitat de pe urma celor care au un fetis pentru picioare si a atras pe pagina sa de.

UiPath premiaza un startup romnesc la un hackathon din Marea Britanie pentru un chatbot RPA

Primul unicorn romanesc UiPath a organizat la Londra o competitie internationala de tehnologie, unde firma romaneasca Druit a castigat premiul 2 la Global Hackaton si premiul Best Connector, intr-o competitie cu 1. 000 de participanti din intreaga lume si a primit o finantare de 7. 000 de dolari. Ce produse dezvolta acest startup romanesc si in ce consta proiectul castigator.

Analiza. Europenii si-au pierdut interesul pentru piata muncii din Marea Britanie. Cine profita

Interesul lucratorilor fata de Marea Britanie ca destinatie profesionala, din toate tarile UE incepand din 2016, cand a fost organizat referendumul privind apartenenta la blocul comunitar, a scazut, potrivit unui studiu realizat de unitatea de cercetare a portalului de job-uri Indeed. De acest trend a profitat Germania, unde emigrantii din statele membre s-au dovedit un motor de crestere pentru economie.

TRAGEDIE in Marea Britanie! Mai multi copii au cazut de pe un tobogan gonflabil

Aproximativ 20 de copii din Marea Britanie au cazut, sambata seara, de pe un tobogan gonflabil care s-a inclinat. Opt dintre ei au fost raniti, unii fiind in stare grava. Din primele verificari la fata.

Hacker-ul Guccifer nu poate fi audiat ca martor intr-o cauza din Marea Britanie. Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat recent o noua cauza in care a fost implicat Lazar Marcel Lehel, cunoscut si ca Guccifer. Hacker-ul roman a spart conturile de email a unor personalitati din SUA, printre care Hilary Clinton si membri ai familiei Bush.

Marea Britanie-UE, grabite sa semneze acordul frontierei irlandeze

Marea Britanie va ramane in uniunea vamala pe termen determinat cu Uniunea Europeana dupa Brexit, pentru a evita o frontiera care sa desparta insula de Irlanda intre Nord, membra a Regatului Unit, si Sud, potrivit noului acrod dintre Londra si Bruxelles, anunta duminica Sunday Times, citat de AFP.

Marea Britanie: O femeie a murit de frig intr-un cimitir fiindca politistii nu au reusit sa o gaseasca

Femeia, in varsta de 53 de ani, a fost gasita intr-un cimitir din Hull, Marea Britanie. Ea disparuse de o zi, inainte sa fie descoperita moarta de un trecator. Aceasta a murit de hipotermie. Fratele lui.

Partidul Laburist din Marea Britanie, anchetat cu privire la acuzatii de antisemitism

O ancheta penala a fost lansata cu privire la acuzatii de antisemitism in interiorul Partidului Laburist, principalul partid de opozitie in Regatul Unit, a anuntat joi Scotland Yard, relateaza AFP.

The Times: Marea Britanie si UE au ajuns la un acord Brexit preliminar privind serviciile financiare

Premierul britanic Theresa May ar fi incheiat un acord preliminar cu Uniunea Europeana, care le-ar oferi companiilor de servicii financiare din Regatul Unit acces neintrerupt la pietele europene, dupa Brexit, conform publicatiei The Times, citata de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )