Libnet.ro
UNICEF

22:31

O tanara din Marea Britanie a inceput sa-si vanda ciorapii nespalati si a strans o avere. Cati bani face intr-o luna

Antena3 Antena3,
O tanara din Marea Britanie a inceput sa-si vanda ciorapii nespalati si a strans o avere. Cati bani face intr-o luna

O tanara din Marea Britanie a obtinut 100. 000 de lire sterline dupa ce si-a vandut ciorapii nespalati. Roxy Sykes a profitat de pe urma celor care au un fetis pentru picioare si a atras pe pagina sa de. continuă pe Antena3

DECIZIA momentului privind BREXIT: Romanii din Marea Britanie vor avea un nou statut! Ce se va intampla pana in 2020

Cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie vor beneficia, in continuare, de drepturile oferite de legislatia europeana, in baza obtinerii unui nou statut care le va garanta dreptul la sedere.

UiPath premiaza un startup romnesc la un hackathon din Marea Britanie pentru un chatbot RPA

Primul unicorn romanesc UiPath a organizat la Londra o competitie internationala de tehnologie, unde firma romaneasca Druit a castigat premiul 2 la Global Hackaton si premiul Best Connector, intr-o competitie cu 1. 000 de participanti din intreaga lume si a primit o finantare de 7. 000 de dolari. Ce produse dezvolta acest startup romanesc si in ce consta proiectul castigator.

Analiza. Europenii si-au pierdut interesul pentru piata muncii din Marea Britanie. Cine profita

Interesul lucratorilor fata de Marea Britanie ca destinatie profesionala, din toate tarile UE incepand din 2016, cand a fost organizat referendumul privind apartenenta la blocul comunitar, a scazut, potrivit unui studiu realizat de unitatea de cercetare a portalului de job-uri Indeed. De acest trend a profitat Germania, unde emigrantii din statele membre s-au dovedit un motor de crestere pentru economie.

Hacker-ul Guccifer nu poate fi audiat ca martor intr-o cauza din Marea Britanie. Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat recent o noua cauza in care a fost implicat Lazar Marcel Lehel, cunoscut si ca Guccifer. Hacker-ul roman a spart conturile de email a unor personalitati din SUA, printre care Hilary Clinton si membri ai familiei Bush.

Marea Britanie mobilizeaza avioane militare Typhoo

Marea Britanie a mobilizat avioane militare pentru a investiga aeronave rusesti care zburau in apropierea spatiului aerian britanic, astazi, scrie Reuters.

Cum va ncerca Marea Britanie sa si extinda reteaua diplomatica dupa Brexit

Marea Britanie urmeaza sa angajeze inca 1. 000 de persoane in cadrul personalului diplomatic deoarece isi propune sa-si extinda legaturile cu tari din intreaga lume dupa Brexit, potrivit unor extrase dintr-un discurs pe care ministrul britanic de externe Jeremy Hunt il va rosti in cursul zilei de azi, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Cazul Khashoggi: Marea Britanie stia de complotul rapirii si rugase Arabia Saudita sa renunte la planuri

Surse apropiate jurnalistului saudit asasinat au declarat aseara ca Jamal Khashoggi urma sa dezvaluie detalii legate de armele chimice folosite de Arabia Saudita in Yemen. Vestea survine in timp ce surse ale serviciilor de informatii au dezvaluit ca Marea Britanie a fost prima tara care fusese pusa in garda pe tema complotului cu trei saptamani inainte de intrarea jurnalistului in consulatul saudit din Istanbul, potrivit Daily Express, citat de Rador.

Partidul Laburist din Marea Britanie, anchetat cu privire la acuzatii de antisemitism

O ancheta penala a fost lansata cu privire la acuzatii de antisemitism in interiorul Partidului Laburist, principalul partid de opozitie in Regatul Unit, a anuntat joi Scotland Yard, relateaza AFP.

The Times: Marea Britanie si UE au ajuns la un acord Brexit preliminar privind serviciile financiare

Premierul britanic Theresa May ar fi incheiat un acord preliminar cu Uniunea Europeana, care le-ar oferi companiilor de servicii financiare din Regatul Unit acces neintrerupt la pietele europene, dupa Brexit, conform publicatiei The Times, citata de Reuters.

O tanara din Prahova, ucisa pe trecerea de pietoni

O tanara a fost ucisa pe o trecere de pietoni din Prahova, iar imaginile tragediei au fost surprinse de o camera de supraveghere. Femeia abia isi lasase copilul la gradinita. Soferul care a lovit-o nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )