Libnet.ro
UNICEF

10:45

ACCIDENT CU MAI MULTE VICTIME! Un TREN a deraiat si A CAZUT pe autostrada (FOTO)

B1 B1,
ACCIDENT CU MAI MULTE VICTIME! Un TREN a deraiat si A CAZUT pe autostrada (FOTO)

Tragedie in SUA! Un tren a deraiat si a cazut de pe pod pe o autostrada foarte circulata din comitatul Pierce, in Washington. Din primele informatii, ar fi vorba de mai multi. continuă pe B1

ACCIDENT CU MAI MULTE VICTIME! Un TREN a deraiat si A CAZUT pe autostrada. Detalii de ULTIMA ORA (FOTO, VIDEO)

Tragedie in SUA! Un tren a deraiat si a cazut de pe pod pe o autostrada foarte circulata din comitatul Pierce, in Washington. Potrivit publicatiei The News Tribune, accidentul a avut loc in.

Accident feroviar in Statele Unite. Un tren a deraiat si a cazut pe o autostrada

Un tren de pasageri a deraiat, iar un vagon a cazut pe o autostrada in apropiere de Olympia, capitala statului Washington, in nord-vestul Statelor Unite.

Accident grav in judetul Timis. Sunt mai multe victime

Patru persoane, intre care si un copil in varsta de 10 ani, au fost ranite, sambata seara, in urma unui accident rutier produs in comuna Varias, din judetul Timis, fiind.

Atac cu bomba asupra unui convoi NATO.Sunt mai multe victime

Un convoi NATO a fost tinta unui atac cu bomba, duminica, la Kandahar. O persoana a murit si alte patru au fost ranite, au anuntat oficiali locali, precizand ca nu exista victime printre fortele.

Atac armat in Olanda. Sunt mai multe victime

Cel putin doi oameni au fost ucisi si mai multi au fost raniti in atacuri cu cutitul, joi seara, la Maastricht, in sudul Olandei, a precizat politia, citata de Reuters. intr-un comunicat,.

Neconformitatile pe mai multe loturi de autostrada fac imposibila receptionarea lor in acest an

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) va receptiona lucrarile numai daca proiectele si rigorile standardelor de calitate sunt respectate de antreprenori, insa neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor in acest an, a anuntat, ieri, compania.

CNAIR: Neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor anul acesta

Neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor anul acest, au anuntat, vineri, reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). in plus, acestia transmit ca antreprenorii trebuie sa respecte contractele si sa finalizeze toate lucrarile inainte de receptia proiectelor.

Cateva mii de persoane au marsaluit in mai multe orase ale tarii cerand Justitie, nu coruptie

Cateva mii de persoane marsuluiesc in mai multe orase din tara, protestand fata de modificarea legilor justitiei. La Cluj-Napoca sunt peste cinci mii de oameni in strada care scandeaza Justitie, nu coruptie si Dragostea de tara, in strada se masoara, anunta News. ro.

Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava.

UPDATE Cod galben de viscol in mai multe judete.Informare de ninsori moderate cantitativ la munte si intensificari de vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )