Libnet.ro
UNICEF

13:15

Franta invinge Anglia printr-un autogol dintre cele mai stupide vazute in fotbal

Online Sport Online Sport,
Franta invinge Anglia printr-un autogol dintre cele mai stupide vazute in fotbal

Meciul dintre Franta si Anglia se indrepta spre un 1-1 care convenea de minune nationalei Romaniei cand, la ultima faza fixa a meciului, francezii au dat lovitura printr-un autogol bizar. continuă pe Online Sport

SUA: 15.000 kg de cocaina confiscate in Philadelphia, una dintre cele mai mari capturi din istoria americana

Autoritatile americane au confiscat marti cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, de pe un vas din portul Philadelphia, declarand ca aceasta este una dintre cele mai marti capturi de droguri din istoria Statelor Unite, scrie AP News.

Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase aparitii de pana acum: ce tinuta a ales pentru Royal Ascot FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut una dintre cele mai apreciate aparitii de pana acum, atragand toata atentia in prima zi a evenimentului Royal Ascot.

Unul dintre cele mai frumoase lacuri din Banat ar putea disparea dupa ce drumul de acces a fost retrocedat. O sa devina doar o mare groapa

Lacul Marghitas de la Anina, unul dintre cele mai pitoresti din zona Banatului, dar si primul lac creat special pentru turism in aceasta zona a tarii, in 1940, ar putea sa dispara pur si simplu.

Romania Blockchain Summit, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Sud-Estul Europei, va avea loc in perioada 21-22 iunie, la Bucuresti

Romania Blockchain Summit va avea loc la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, intre 21 si 22 iunie, si este organizat sub inaltul patronaj al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, in.

Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Institutul pentru Economie si Pace IEP), cu sediul in Australia, a publicat Indicele Global al Pacii pentru anul 2019. Romania este in primele 30 cele mai sigure state la nivel international.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Reactia unui parinte cand afla ca o enoriasa pacatuieste cu preotul din parohia vecina

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam o selectie de zece bancuri care-i au pe preoti in prim plan.

IONUT DUMITRU: Dezechilibrul dintre cerere si oferta ne-a urcat inflatia pe cele mai inalte culmi din UE

Presedintele Consiliului Fiscal: Economia tarii noastre risca sa fie vulnerabila in fata schimbarilor de pe pietele internationale Economia tarii noastre risca sa fie vulnerabila in fata schimbarilor de pe pietele internationale, in conditiile in care rata inflatiei a ajuns sa fie cea mai ridicata din UE, considera Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

Cele mai cautate locuri exotice pentru luna de miere. Cat costa si ce cadouri prefera mirii

Atat nunta, cat si luna de miere raman doua momente-cheie in viata fiecaruia dintre turistii nostri, cu atat mai mult cu cat, in ultimul an, s-a constatat o crestere de 20% pe acest segment comparativ cu 2018.

Cu cat s-au majorat pensiile in luna mai. Ce pensionari au primit cele mai mari cresteri

Pensiile s-au majorat in special in luna mai. Fostii magistrati primesc 18. 180 de lei, pensiile de rand au crescut cu 1 leu, iar cele speciale cu 15 lei. Ce indemnizatie primesc acum parlamentarii? Pensiile au crescut in luna mai Pensiile de rand au crescut in luna mai cu un leu fata de luna anterioara. Pensiile .

Subiecte Evaluare Nationala. Greselile cele mai frecvente la examenul de romana si strategii de evitare a lor sfaturi de la profesoara Ecaterina Stanca, de la Colegiul Tudor Vianu

Greselile gramaticale din neatentie si din cauza stresului sunt cel mai des intalnite la proba de Limba si literatura Romana de la Evaluarea Nationala, spune pentru Edupedu. ro profesoara Ecaterina Stanca, de la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3384 seconds )