Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase aparitii de pana acum: ce tinuta a ales pentru Royal Ascot FOTO

Adevărul Adevărul,
Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase aparitii de pana acum: ce tinuta a ales pentru Royal Ascot FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut una dintre cele mai apreciate aparitii de pana acum, atragand toata atentia in prima zi a evenimentului Royal Ascot. continuă pe Adevărul

SUA: 15.000 kg de cocaina confiscate in Philadelphia, una dintre cele mai mari capturi din istoria americana

Autoritatile americane au confiscat marti cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, de pe un vas din portul Philadelphia, declarand ca aceasta este una dintre cele mai marti capturi de droguri din istoria Statelor Unite, scrie AP News.

Unul dintre cele mai frumoase lacuri din Banat ar putea disparea dupa ce drumul de acces a fost retrocedat. O sa devina doar o mare groapa

Lacul Marghitas de la Anina, unul dintre cele mai pitoresti din zona Banatului, dar si primul lac creat special pentru turism in aceasta zona a tarii, in 1940, ar putea sa dispara pur si simplu.

Franta invinge Anglia printr-un autogol dintre cele mai stupide vazute in fotbal

Meciul dintre Franta si Anglia se indrepta spre un 1-1 care convenea de minune nationalei Romaniei cand, la ultima faza fixa a meciului, francezii au dat lovitura printr-un autogol bizar.

Romania Blockchain Summit, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Sud-Estul Europei, va avea loc in perioada 21-22 iunie, la Bucuresti

Romania Blockchain Summit va avea loc la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, intre 21 si 22 iunie, si este organizat sub inaltul patronaj al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, in.

S-a dat verdictul! Acesta este cel mai sigur loc in masina!

Care este cel mai sigur loc in masina - este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care si le pun cei care calatoresc cu masina. Daca doriti sa instalati un scaun pentru copii pe bancheta din spate,.

Basescu o ironizeaza pe Dancila creste mai cu un Cex, mai cu un sex

Viorica Dancila poate umple o carte cu gafele pe care le-a facut in ultimii ani, iar Traian Basescu a profitat de una dintre cele mai recente pentru a o ironiza. Fostul presedinte Traian Basescu a devenit foarte activ politic in ultimul an. Prezent deseori in studiourile de televiziune, liderul PMP are un talent deosebit cand .

Papa Francisc ar urma sa faca cea mai mare reforma a Bisericii din ultimul mileniu, care ar putea schimba totul

Papa Francisc ar putea sa faca cea mai mare reforma a Bisericii Catolice din ultimul mileniu, daca ia in considerare o cerere a preotilor din America de Sud. Se stie firea deschisa si reformatoare a Suveranului Pontif, asa ca nu este exclus sa faca o schimbare istorica. Catolicismul este una dintre cele mai stricte ramuri .

Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Institutul pentru Economie si Pace IEP), cu sediul in Australia, a publicat Indicele Global al Pacii pentru anul 2019. Romania este in primele 30 cele mai sigure state la nivel international.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Reactia unui parinte cand afla ca o enoriasa pacatuieste cu preotul din parohia vecina

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam o selectie de zece bancuri care-i au pe preoti in prim plan.

Parada vestimentara a doamnelor de vita nobila la ceremonia anuala a Ordinului Jartierei: Ducesa Kate si Regina Spaniei, in centrul atentiei FOTO

Kate Middleton 37 de ani) a participat alaturi de Regina Elisabeta a II-a 91 de ani) si de alte regalitati la Ceremonia Anuala a Ordinului Jartierei The Most Noble Order of the Garter), desfasurata la Castelul Windsor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )