Libnet.ro
UNICEF

19:00

Accident rutier cutremurator: Doi barbati au fost spulberati pe trotuar de un tanar fara permis

B1 B1,
 Accident rutier cutremurator: Doi barbati au fost spulberati pe trotuar de un tanar fara permis

Un barbat de 27 de ani a murit dupa ce a fost spulberat pe trotuar de o masina condusa de un baiat de 18 ani, fara carnet. Alaturi de tanarul ucis era un verisor, in varsta de 47 de ani, care a fost. continuă pe B1

Accident rutier cutremurator: Doi barbati au fost spulberati pe trotuar de un baiat fara permis

Un barbat de 27 de ani a murit dupa ce a fost spulberat pe trotuar de o masina condusa de un baiat de 18 ani, fara carnet. Alaturi de tanarul ucis era un verisor, in varsta de 47 de ani, care a fost.

Doi barbati din Iasi au fost arestati, dupa ce au obligat doua fete sa se prostitueze. Una dintre ele e minora

Doi barbati au fost arestati preventiv, dupa ce s-a descoperit ca acestia au obligat doua tinere sa se prostitueze, dintre care una minora. Cei doi barbati faceau echipa cu sotia unui dintre ei, care avea.

Doi barbati au murit, iar o tanara de 19 ani a fost ranita dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o rapa

Doi barbati au murit, iar o tanara de 19 ani a fost grav ranita dupa ce masina in care se aflau ar fi cazut intr-o rapa din judetul Vaslui. Politistii fac cercetari pentru a afla cum s-a petrecut.

Constanta: Accident rutier intre un TAB militar si un autoturism

Un accident rutier a avut loc, marti, intre un transportor amfibiu blindat TAB) al Politiei Militare si un autoturism, in orasul Ovidiu, Constanta. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube.

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs la Floresti

Un tanar de 22 de ani a murit in urma unui accident rutier produs in noaptea de 9 octombrie, in apropierea satului Izvoare, raionul Floresti. Soferul automobilului in care se afla tanarul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, si masina s-a izbit violent intr-un pilon electric, transmite IPN.

Accident tragic in Cluj Napoca! Pietoni spulberati pe trotuar de un tanar fara permis

Un accident grav s-a produs, joi,in Cluj Napoca. O persoana si-a pierdut viata si alta a fost grav ranita, dupa ce au fost lovite in plin de un autoturism care a patruns pe trotuar. La volanul.

Primele retineri in cazul jandarmilor batuti la mitingul din 10 august din Piata Victoriei

Doi barbati au fost retinuti, joi, fiind acuzati ca au agresat doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piata Victoriei,au anuntat surse judiciare. Ei au fost audiati timp de cateva ore la Politia.

Circulatie restrictionata pe DN1 in urma unui accident rutier cu doua victime

Traficul rutier se desfasoara, vineri dimineata, pe un fir, alternativ, dirijat de politisti pe DN1 Fagaras - Codlea, in urma unui accident cu doua victime, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Trafic restrictionat pe DN 1, dupa un accident rutier

Traficul rutier se desfasoara, vineri dimineata, pe un fir, alternativ, dirijat de politisti pe DN1 Fagaras - Codlea, in urma unui accident cu doua victime, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )