Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doi barbati din Iasi au fost arestati, dupa ce au obligat doua fete sa se prostitueze. Una dintre ele e minora

B1 B1,
Doi barbati din Iasi au fost arestati, dupa ce au obligat doua fete sa se prostitueze. Una dintre ele e minora

Doi barbati au fost arestati preventiv, dupa ce s-a descoperit ca acestia au obligat doua tinere sa se prostitueze, dintre care una minora. Cei doi barbati faceau echipa cu sotia unui dintre ei, care avea. continuă pe B1

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

Un baietel de zece ani din Iasi a fost dat disparut. Apelul disperat al familiei

Un baiat din Iasi, in varsta de 10 ani, a plecat astazi la scoala si nu s-a mai intors la domiciliu. Disperati, parintii au mers la politie si au raportat disparitia. Doru Adrian Denis a plecat de la.

Protestatarii violenti de la mitingul din 10 august, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi protestatari retinuti joi in urma perchezitiilor facute la mai multe adrese au primit 30 de zile de detentie. Cei doi barbati sunt acuzati de ultraj ;i violene ]mpotriva jandarmilor, la.

Tinerii acuzati de o fata ca au violat-o o noapte intreaga, dupa o petrecere de majorat, au fost arestati

Cei doi tineri din Topoloveni, judetul Arges, acuzati ca au violat o tanara de 19 ani la sfarsitul lunii septembrie au fost arestati. Initial, cei doi fusesera pusi sub control judiciar, insa astazi politistii i-au retinut pentru 30 de zile.

Doi barbati au murit, iar o tanara de 19 ani a fost ranita dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o rapa

Doi barbati au murit, iar o tanara de 19 ani a fost grav ranita dupa ce masina in care se aflau ar fi cazut intr-o rapa din judetul Vaslui. Politistii fac cercetari pentru a afla cum s-a petrecut.

Sindromul Italia bantuie Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi

Aproximativ 5% din numarul total al pacientilor internati in anul 2017 cu depresie la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi au fost femei cu Sindromul Italia a declarat, miercuri, medicul psihiatru Cozmin.

Cel putin cinci persoane au murit si alte 30 au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat

Cel putin cinci persoane au murit miercuri dimineata si alte 30 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri a deraiat in nordul statului Uttar Pradesh din India, au transmis autoritatile locale, citate de.

Accident rutier cutremurator: Doi barbati au fost spulberati pe trotuar de un baiat fara permis

Un barbat de 27 de ani a murit dupa ce a fost spulberat pe trotuar de o masina condusa de un baiat de 18 ani, fara carnet. Alaturi de tanarul ucis era un verisor, in varsta de 47 de ani, care a fost.

Accident rutier cutremurator: Doi barbati au fost spulberati pe trotuar de un tanar fara permis

Un barbat de 27 de ani a murit dupa ce a fost spulberat pe trotuar de o masina condusa de un baiat de 18 ani, fara carnet. Alaturi de tanarul ucis era un verisor, in varsta de 47 de ani, care a fost.

Protestatarii acuzati ca i-au lovit pe jandarmi la mitingul din 10 august au fost arestati

Judecatoria Sectorului 1 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor doi protestatari acuzati ca au lovit jandarmi la mitingul din 10 august. Cei doi agresori au fost retin.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )