Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier grav pe DN 66: un sofer a pierdut controlul masinii, trei oameni au fost raniti

Adevărul Adevărul,
Accident rutier grav pe DN 66: un sofer a pierdut controlul masinii, trei oameni au fost raniti

Trei oameni au fost raniti intr-un accident rutier produs de un sofer imprudent pe Drumul National 66, in localitatea Bacia. continuă pe Adevărul

Autospeciala SMURD, implicata intr-un accident rutier. Paramedicii de pe salvare au fost transportati la spital

O autospeciala SMURD a fost implicata, marti, intr-un accident rutier de pe calea Dudesti din Bucuresti. Trei autovehicule au fost lovite, printre care si masina de salvare si trei persoane, doi paramedici si soferul autospecialei, au fost ranite.

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Chisinau. Unul dintre soferi ar fi trecut pe rosu

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe soseaua Hancesti din Chisinau, in apropierea Autogarii de Sud, scrie Publika. md.

Un sofer baut a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in poarta unui vecin

Politisti din cadrul Sectia de Politie Rurala Ziduri au fost sesizati de catre ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Ramnicu Sarat cu privire la faptul ca pe DJ 203A, pe raza localitatii Valea Ramnicului a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, conducatorul auto implicat in incident parasind locul faptei.

Grav accident rutier pe DJ 254. O caruta a fost spulberata de o masina, iar o persoana a suferit multiple traumatisme

Potop de accidente rutiere in care au fost implicate atelaje. in doar o saptamana, trei carute au fost acrosate de autovehicule, trei persoane fiind grav ranite in urma evenimentelor rutiere.

Accident rutier cumplit pe DN25. Un TIR si o duba de marfa s-au izbit frontal

Coliziunea s-a produs marti dimineata, in jurul orei 6,30, pe raza localitatii Branistea din judetul Galati. Potrivit primelor concluzii ale anchetei, vinovat ar fi fost soferul dubei, care a facut o depasire neregulamentara. Trei persoane au fost ranite grav in urma impactului.

Tanar de 22 de ani, mort intr-un accident rutier. Masia s-a oprit pe camp

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de luni, 7 octombrie. Masina condusa de un tanar de 22 de ani s-a oprit pe un camp, dupa ce s-a izbit si de un stalp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2543 seconds )