Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier mortal, in Dambovita: Doua persoane si-au pierdut viata

B1 B1,
Accident rutier mortal, in Dambovita: Doua persoane si-au pierdut viata

Un grav accident s-a produs duminica in localitatea damboviteana Sateni, doua persoane murind dupa ce masina cu care calatoreau a fost lovita de un tren, a informat ISU Dambovita, transmite. continuă pe B1

Trei tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier la Causeni

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs in dimineata zilei de joi, 17 octombrie, la intrarea in orasul Causeni, dinspre satul Grigorievca.

Copii raniti intr-un accident rutier, din cauza unei depasiri neregulamentare

Sapte oameni, dintre care 5 copii, au fost raniti intr-un accident rutier cauzat de o depasire neregulamentara. Copiii se aflau intr-un microbuz.

O masina SPP, implicata intr-un accident rutier pe DN1: Un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Detalii de la fata locului, in direct pe B1 TV (VIDEO)

O masina a Serviciului de Protectie si Paza, care se afla in misiune, a fost implicata intr-un accident pe DN1, astfel ca un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Incidentul a avut loc, asadar, pe.

Autospeciala a Politiei implicata intr-un accident rutier. Politistul care conducea a intors pe linia continua si nu s-a asigurat

Accidentul rutier a avut loc in aceasta dimineata pe DN 26, in localitatea galateana Ijdileni. O autospeciala a Politiei a lovit in plin un autovehicul care circula regulamentar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )