Libnet.ro
UNICEF

20:45

Accident rutier mortal in Valea Jiului: un barbat a murit, iar doua tinere de 19 ani au fost ranite grav

Adevărul Adevărul,
Accident rutier mortal in Valea Jiului: un barbat a murit, iar doua tinere de 19 ani au fost ranite grav

Un accident rutier mortal a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in Valea Jiului: un barbat a murit, iar doua tinere de 19 ani au fost ranite grav. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident rutier grav produs la Soroca. Un barbat a murit, iar altul a suferit mai multe traumatisme

Un accident rutier grav s-a produs in seara zilei de marti, 11 august, la intrarea in satul Racovat, raionul Soroca, cu implicarea a trei autocamioane.

Un politist de 21 de ani a murit intr-un accident rutier produs langa Bulboaca

Un politist a murit in aceasta dimineata, 13 august, intr-un accident rutier produs in apropierea satului Bulboaca, raionul Anenii Noi. Tanarul de 21 de ani a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat, izbindu-se intr-un copac, transmite IPN.

O fetita in varsta de 10 ani, ucisa pe loc intr-un accident rutier pe DN2

Un copil a fost grav ranit, iar alte cinci persoane au suferit rani usoare in urma unui accident rutier produs sambata pe DN2, traficul fiind oprit.

Un mort si doi raniti, intr-un accident rutier la Anenii Noi

Un barbat de 41 de ani a murit, dupa ce a ajuns cu masina intr-un copac de pe marginea traseului. Accidentul a avut loc joi seara, in timp ce soferul, cu doua pasagere, se deplasa prin raionul Anenii Noi, in directia Causeni, de unde este originar.

VIDEO Urmarire ca-n filme pe strazile din Galati. Soferul care incerca sa scape de politisti a provocat un accident rutier

Un barbat de 42 de ani a refuzat sa opreasca la semnalele acustice si luminoase ale politistilor, iar la un moment dat a pierdut controlul directiei si a intrat cu masina pe care o conducea intr-o jardiniera din beton. O persoana a fost ranita.

Accident tragic pe litoralul romanesc. A murit la 22 de ani, dupa ce iubita lui a intrat cu masina intr-un stalp

Imagini de cosmar au fost surprinse, luni seara, pe litoral, intre statiunile Eforie Sud si Eforie Nord. Un tanar in varsta de doar 22 de ani a murit pe loc, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un stalp. La volan era iubita lui Cristian, care tocmai ce isi luase permisul. Mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )