Libnet.ro
UNICEF

19:00

Accident rutier neobisnuit pe un drum din Romania. Un TAB al Armatei Romane a ajuns intr-un sant

Antena3 Antena3,
Accident rutier neobisnuit pe un drum din Romania. Un TAB al Armatei Romane a ajuns intr-un sant

Un accident rutier neobisnuit a avut loc pe drumul dinspre Ploiesti spre Focsani. in accident, a fost implicat un camion militar care transporta un TAB al armatei romane, conform libertatea. ro in. continuă pe Antena3

Om de afaceri din Buzau, implicat intr-un accident rutier. A ajuns cu masina intr-un santier, dupa ce a pierdut controlul volanului

Omul de afaceri buzoian, Ion Burlacu, a fost implicat, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier usor in giratoriul din dreptul cartierului Orizont. Patronul grupului RomplastRecomplast conducea un vehicul de teren, a pierdut controlul volanului, a lovit o bordura dupa care a intrat cu autovehiculul in gardul santierului din apropiere, unde se aflau cativa muncitori.

Proiect: Muzeu de istorie a evreilor din Romania

Guvernul a adoptat miercuri o hotarare care are in vedere coordonarea activitatilor din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, in vederea realizarii, ulterioare, a unui muzeu de istorie a evreilor din Romania. Potrivit unui comunicat al Executivului, se are in vedere, totodata, initierea actiunilor cu caracter cultural, stiintific, educational si legal pentru protejarea memoriei victimelor Holocaustului.

Guvernul a hotarat crearea Muzeului de istorie a evreilor din Romania

Guvernul a adoptat, astazi, o Hotarare care are in vedere coordonarea activitatilor din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, in vederea realizarii, ulterioare, a unui muzeu de istorie a evreilor din tara noastra.

ABC Data: Piata din Romania, intr-o crestere rapida comparat cu alte state din regiune

ABC Data anunta rezultatele financiare pentru pietele din Europa Centrala si de Est pentru prima jumatate a anului 2016. Una dintre cele mai mari surprize vine din Romania, unde piata trece printr-o crestere rapida in comparatie cu alte tari si cu anii.

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un.

Un pakistanez a fost expulzat din Romania

Un pakistanez a fost expulzat din Romania, dupa ce Serviciul Roman de Informatii a stabilit ca acesta a derulat activitati care prezinta riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale. Cetateanul respectiv a fost declarat indezirabil pentru o perioada de 10 ani, se precizeaza intr-un comunicat SRI.

Un pakistanez a fost expulzat din Romania. SRI: Barbatul facea propaganda pentru teroristi

Un pakistanez a fost expulzat din Romania, dupa ce Serviciul Roman de Informatii a stabilit ca acesta a derulat activitati care prezinta riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale. Cetateanul respectiv a fost declarat indezirabil pentru o perioada de 10 ani, se precizeaza intr-un comunicat SRI.

Programul zilei la US Open. Patru jucatoare din Romania intra in competitie

Luni debuteaza la New York editia din acest an a US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului, iar in program figureaza si patru dintre cele sase jucatoare din Romania prezente pe tabloul principal.

Rabinul sef al comunitatii evreiesti din Romania: Nu as vrea sa fiu in pantofii politicianului care va lua aceste decizii. Pericolul ca etosul Europei sa se schimbe este foarte mare

Rafael Shaffer, rabinul sef al comunitatilor evreiesti din Romania, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca daca toti musulmanii despre care se tot vorbeste vor veni in Europa, pericolul ca.

Si-a cumparat masina din banii castigati la Loto, dar a murit intr-un cumplit accident rutier

Sfarsti tragic pentru un barbat din Botosani, care anul trecut a castigat la Loto 5/40 fabuloasa suma de 339. 000 de lei! Barbatul a murit, pe data de 8 august, intr-un complit accident de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )