Libnet.ro
UNICEF

09:15

Accident rutier cu patru masini, provocat de soferul unui camion: doi copii si un barbat au ajuns in spital

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cu patru masini, provocat de soferul unui camion: doi copii si un barbat au ajuns in spital

Patru masini au fost implicate intr-un accident rutier petrecut miercuri, in Deva. in urma coliziunii, doi copii si un barbat au ajuns la spital. continuă pe Adevărul

Circulatie restrictionata in Bucuresti in urma unui accident rutier: O femeie a murit

O femeie de 60 de ani a fost ucisa miercuri seara in urma unui accident rutier din Capitala, pe strada Dristorului. Din primele cercetari a rezultat ca femeia a traversat neregulamentar, iar soferul in varsta.

Inconstienta la volan: un conducator auto fara permis s-a urcat aproape in coma alcoolica la volan si a provocat un accident rutier

Un galatean este cercetat pentru conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducere sub influenta alcoolului, dupa ce a efectuat o manevra imprudenta cu autovehiculul pe care il conducea si a acrosat o alta masina.

GRAV accident rutier in Galati. Bilantul VICTIMELOR

Un biciclist a murit , in zona localitatii Priponesti, judetul Galati, strivit de remorca unei masini care s-a rasturnat dupa ce l-a lovit pe barbatul aflat pe doua roti. Totodata, in accident au fost.

Trei morti si cinci raniti in urma unui accident rutier produs pe E 85 la iesirea din Adjud

Trei persoane au decedat in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe E 85 la iesirea din municipiul Adjud catre Domnesti, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a izbit de un altul care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )