Libnet.ro
UNICEF

06:30

Circulatie restrictionata in Bucuresti in urma unui accident rutier: O femeie a murit

B1 B1,
Circulatie restrictionata in Bucuresti in urma unui accident rutier: O femeie a murit

O femeie de 60 de ani a fost ucisa miercuri seara in urma unui accident rutier din Capitala, pe strada Dristorului. Din primele cercetari a rezultat ca femeia a traversat neregulamentar, iar soferul in varsta. continuă pe B1

Trei morti si cinci raniti in urma unui accident rutier produs pe E 85 la iesirea din Adjud

Trei persoane au decedat in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe E 85 la iesirea din municipiul Adjud catre Domnesti, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a izbit de un altul care.

Vrancea: Trei oameni au murit in urma unui accident petrecut la iesire din orasul Adjud

Un impact violenta avut loc intre doua autovehiculeduminica pe DN2 E 85), in judetul Vrancea, spre Domnesti Targ. in cele doua masini implicatese aflau in total opt persoane, iar pentru.

Vrancea: Trei oameni au murit in urma unui accident petrecut la iesire din orasul Adjud

Un impact violenta avut loc intre doua autovehiculeduminica pe DN2 E 85), in judetul Vrancea, spre Domnesti Targ. in cele doua masini implicatese aflau in total opt persoane, iar pentru.

Femeie insarcinata si fiica ei, printre victimele unui accident provocat de un cal scapat din curte

Accident rutier pe DJ 203K, in localitatea buzoiana Vadu Pasii. Un autovehicul cu cinci persoane a lovit un cal iesit pe carosabil. Cinci victime, intre care o gravida si fiica ei de sase ani, au fost transportate de urgenta la spital.

Accident rutier cu patru masini, provocat de soferul unui camion: doi copii si un barbat au ajuns in spital

Patru masini au fost implicate intr-un accident rutier petrecut miercuri, in Deva. in urma coliziunii, doi copii si un barbat au ajuns la spital.

Seful clanului Duduianu a murit in urma unui infarct, la spitalul din Gaesti

Ion Duduianu, seful clanului Duduianu, a murit in urma unui infarct, la Spitalul Orasenesc din Gaesti. El mai avea de ispasit doi ani dintr-o condamnare de 10 ani.

UPDATE Trei turisti romni, membri ai aceleiasi familii, morti ntr-un accident de microbuz din Turcia

Cel putin patru persoane, inclusiv trei turisti romani, au decedat in urma unui accident rutier produs pe o sosea din zona localitatii Kemer, in sud-vestul Turciei, informeaza presa locala, citata de Mediafax. 26 Trei persoane, doi soti si fiica lor, sunt turistii romani care au murit, in urma accidentului. Potrivit unor surse apropiate familiei, acestia se aflau in concediu in Antalya, iar accidentul s-a produs pe drumul de la aeroport spre un hotel din Kemer. Familia Ilies, care a murit in accident, era foarte cunoscuta in Blaj, fiica celor doi soti, Andreea, candidand, in 2016, la alegerile locale pentru functia de primar, insa fara succes. Sotul ei a fost si el implicat in accident, acesta fiind grav ranit.

Trei turisti romni, morti ntr-un accident de microbuz din Turcia

Cel putin patru persoane, inclusiv trei turisti romani, au decedat in urma unui accident rutier produs pe o sosea din zona localitatii Kemer, in sud-vestul Turciei, informeaza presa locala, citata de Mediafax.

O femeie din Arges care lucra la o fabrica de subansamble auto a murit strivita de un utilaj la locul de munca

O femeie in varsta de 41 ani din comuna argeseana Cosesti a murit sambata noaptea in urma unui accident de munca. Trupul victimei a fost scos cu greu dintr-o presa.

Inconstienta la volan: un conducator auto fara permis s-a urcat aproape in coma alcoolica la volan si a provocat un accident rutier

Un galatean este cercetat pentru conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducere sub influenta alcoolului, dupa ce a efectuat o manevra imprudenta cu autovehiculul pe care il conducea si a acrosat o alta masina.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )