Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident rutier provocat de un adolescent de 18 ani. O fetita de 10 ani a fost ranita, fiind internata in spital pentru ingrijiri medicale

Adevărul Adevărul,
Accident rutier provocat de un adolescent de 18 ani. O fetita de 10 ani a fost ranita, fiind internata in spital pentru ingrijiri medicale

Un tanar de 18 ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a ignorat un indicator rutier si a patruns cu masina pe care o conducea intr-o intersectie, unde a lovit in plin un autovehicul care circula pe drumul prioritar. continuă pe Adevărul

O noua tragedie pe soselele din Timis. Un tanar de 18 ani a murit nevinovat

Accidentul a avut loc noaptea trecuta pe drumul care leaga Timisoara de vama Cenad. Un tanar de 18 ani, pasager in masina care a provocat accidentul, a murit.

VIDEO Fara permis de conducere si beat la volan pe drumurile din Chisinau. Un tanar de 18 ani, retinut de politisti

Un tanar de 18 ani a fost retinut de inspectorii de patrulare, in seara de 9 decembrie, pe strada Burebista din sectorul Botanica al Capitalei, dupa ce oamenii legii depistat ca acesta conducea in stare de ebrietate si nu avea permis de conducere.

Accident rutier soldat cu sase victime, dintre care patru copii. Masina s-a rasturnat

Accidentul rutier s-a produs pe drumul care leaga localitatile Medgidia si Tortomanu, judetul Constanta. Masina in care se aflau sase persoane s-a rasturnat.

GRAV accident rutier in Bucuresti! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 54 de ani, a pierdut controlul volanului, miercuri dimineata, in jurul orei 5:00, pe Soseaua Chitilei spre Bulevardul Ion Mihalache din Capitala, a lovit refugiul statiei STB Crinului s.

O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti. Oamenii legii, transferati la spital

Accident cu masina politiei in Bucuresti. Totul s-a intamplat in Sectorul 4, pe Soseaua Oltenitei. Oamenii legii au fost loviti de un sofer neatent, care nu ar fi acordat prioritate masinii.

TRAGEDIE! O celebra actrita din Romania, la spital in urma unui GRAV accident rutier (FOTO)

Actrita de teatru si film, Olga Delia Mateescu, in varsta de 69 de ani, a ajuns la spital in urma unui accident rutier, masina acesteia a fost lovita de un sofer. Aceasta va fi nevoita sa stea departe de.

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, in apropiere de municipiul Petrosani.

Traian Berbeceanu implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

Traian Berbeceanu, implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

A murit Rodica Florea, asistenta sefa a Serviciului Judetean de Ambulanta timp de 18 ani

Rodica Florea a fost asistenta sefa a Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta vreme de aproape 20 de ani. Totodata, a instruit colegi din toata tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )