Libnet.ro
UNICEF

15:30

Accident rutier soldat cu doi morti. Masina s-a oprit in sediul ISU Dobrogea

Adevărul Adevărul,
Accident rutier soldat cu doi morti. Masina s-a oprit in sediul ISU Dobrogea

Un accident rutier grav s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni pe o strada din municipiul Constanta. Doua persoane au murit intrand cu masina in sediul ISU Dobrogea. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident rutier cu 3 morti si o persoana in coma. Scurgeri de combustibil pe carosabil

Un grav accident rutier s-a propus in dupa-amiaza zilei de duminica, 12 noiembrie, pe drumul national ce leaga localitatile Ovidiu si Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta.

GRAV accident de circulatie la Constanta. Doi morti (FOTO)

Un cumplit accident de circulatie a avut loc luni dimineata pe strada Mircea cel Bptran din Constantam chiar in fata sediului ISU Dobrogea. Conform declaratiei purtatorului de cuvant al ISU Do.

GRAV accident de circulatie la Constanta. Doi morti (FOTO si VIDEO)

Un cumplit accident de circulatie a avut loc luni dimineata pe strada Mircea cel Bptran din Constantam chiar in fata sediului ISU Dobrogea. Grav accident la Constanta pe strada Mircea cel Batracirc.

Patru oameni au fost raniti, in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc, sambata, intre Timisoara si Remetea, in urma caruia patru persoane au fost ranite. Accidentul rutier a avut loc, sambata, pe DN 6, intre Timisoara.

Un copil a murit si doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in Dolj

Un copil in varsta de 10 ani a murit si doua persoane au fost ranite in urma unui accident petrecut sambata dupa-amiaza in judetul Dolj, politistii incepand verificarile pentru a stabili cauzele evenimentului rutier, relateaza News. ro.

Un roman din Legiunea Straina a murit la antrenamente, in urma unui TERIBIL accident rutier

In timpul unui accident produs la un antrenament, un subofiter oradean care lupta in Legiunea Straina a murit, marti, in Djibouti, Nord Estul Africii. Legiunea Straina este o unitate de elita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )