Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un copil a murit si doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in Dolj

Hotnews Hotnews,
 Un copil a murit si doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in Dolj

Un copil in varsta de 10 ani a murit si doua persoane au fost ranite in urma unui accident petrecut sambata dupa-amiaza in judetul Dolj, politistii incepand verificarile pentru a stabili cauzele evenimentului rutier, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui grav accident rutier din Caras-Severin

Accident rutier cumplit pe DN6, in judetul Caras-Severin. Trei oameni au murit si alti doi au fost grav raniti dupa ce sofer unui automobil a efectuat o depasire multipla. Conform informatiilor date.

Atac cu masina in Franta. Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat vineri dupa-amiaza in mai multe de persoane aflate in fata unui campus universitar din apropiere de Toulouse, in sudul Frantei. Trei persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind in stare grava, transmite Europe 1.

Accident cumplit pe DN 6. Trei persoane au decedat si alte doua sunt grav ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, dintre care una foarte grav, dupa ce o autoutilitara si un autoturism s-au ciocnit violent joi pe DN 6, intre localitatile Slatina Timis si Ilova, din.

Trei persoane ranite in urma unui accident pe un drum judetean din Arad

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Accidentul a avut loc pe DJ 682, in apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceti dense.

Trei morti si doi raniti in urma unui accident rutier in Caras- Severin, dupa ce un sofer a vrut sa depaseasca mai multe masini

Trei persoane si-au pierdut viata, iar doua au fost ranite pe DN6, in judetul Caras- Severin, dupa ce soferul unei masini a intrat intr-o depasire multipla, relateaza News. ro.

Au fost trei accidente in acelasi timp, la Buzau. Sase persoane au fost ranite

Trei accidente rutiere s-au produs simultan, vineri seara, pe raza judetului Buzau. Unul s-a produs la iesirea din Buzau catre Ploiesti, in apropierea benzinariei Lukoil, altul in municipiul Buzau, la intersectia strazilor Triumfului cu Scanteii, iar cel de-al treilea, pe DN 2 C, intre Costesti si Gheraseni. Sase persoane au fost ranite, intre care si un copil.

Patru oameni au fost raniti, in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc, sambata, intre Timisoara si Remetea, in urma caruia patru persoane au fost ranite. Accidentul rutier a avut loc, sambata, pe DN 6, intre Timisoara.

Grav accident in Dolj. O fetita de 12 ani a murit in urma unui accident rutier

Un accident grav a avut loc astazi in localitatea Terpeziti din judetul Dolj. O fetita de 12 ani a murit, iar alte doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la Spitalul Judetean din Craiova.

Panica in Rusia. O cladire s-a prabusit! Cel putin doua persoane au murit, iar alte zeci sunt sub daramaturi

Cel putin doua persoane au murit, joi, dupa producerea unei explozii care a provocat prabusirea partiala a unui imobil rezidential, in centrul Rusiei. Explozia s-a produs in orasul rus Izhevsk,.

Dumnezeule! Cine sunt cele doua persoane care AU MURIT dupa ce masina in care se aflau A PLONJAT 10 METRI DE PE UN POD

Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a plonjat de la 10 metri inaltime. Cei doi se deplasau, sambata dimineata, spre serviciu. in afara localitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )