Libnet.ro
UNICEF

14:15

Accident rutier pe Soseaua Kiseleff din Capitala. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident rutier pe Soseaua Kiseleff din Capitala. Sunt mai multe victime

Patru persoane cu varste cuprinse intre 32 si 48 de ani au fost ranite, marti seara, intr-un accident rutier care s-a produs pe Soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Strada Arhitect Ion Mincu, a anuntat. continuă pe Antena3

Accident grav pe soseaua Kiseleff din Capitala: patru victime

Patru femei, cu varste cuprinse intre 32 si 48 de ani au fost ranite, marti seara, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe Soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Strada Arhitect Ion Mincu, a anuntat.

Accident rutier mortal pe DN 7, produs de soferul unui autotren. Un barbat a murit

Traficul rutier a fost blocat, marti, pe Drumul National 7, in zona localitatii Burjuc, in urma unui accident rutier mortal.

Caine batut fara mila intr-un tramvai din Capitala. Stapana si-a varsat nervii pe bietul animal

Imagini socante au fost surprinse intr-un tramvai din Capitala. O tanara a fost filmata in timp ce isi batea crunt cainele tinut in lesa. Potrivit martorilor, fata se suparase pe baiatul care.

GRAV accident rutier in Constanta! O masina de politie, lovita de un autobuz

O masina de politie a fost lovita, sambata, de un autobuz intr-o intersectie din municipiul Constanta. Masina de politie, care apartin Sectiei 3, a fost lovita de un autobuz al Regiei Autonome de Transp.

Situatie incredibila la Spitalul Fundeni din Capitala. Medicilor li se cere sa semneze un angajament anti-mita

Conducerea Institutului Clinic Fundeni, unul dintre centrele de elita ale medicinei din Romania si lider in programul de transplant hepatic, renal si medular, solicita celor 1. 200 de oameni din cadrul personalului.

Elena Ceausescu, mintea din spatele celor mai mari masacre ale dictaturii comuniste din Romania. Doctoranda in chimie, prezentata drept Mincinoasa Carpatilor de un post de radio din Italia

Elena Ceausescu a fost mintea perversa din spatele masacrelor comise din Romania, inainte de 1989, transmite unul dintre cele mai titrate posturi de radio din Italia, Radio 24. Italieni au dedicat o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2859 seconds )