Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident la Santierul Naval Galati, ncarcatura unei macarale a cazut peste un muncitor

Hotnews Hotnews,
 Accident la Santierul Naval Galati, ncarcatura unei macarale a cazut peste un muncitor

Un muncitor, de aproximativ 40 de ani, de la Santierul Naval Damen din Galati, a fost ranit foarte grav si a ajuns la spital, vineri, dupa ce incarcatura de tabla a unei macarale s-a desprins si a cazut peste el, inspectorii de munca si specialisti ai ISCIR demarand verificari la fata locului, potrivit news. ro. l. continuă pe Hotnews

Galati: Accident CUMPLIT la Santierul Naval: incarcatura unei macarale A CAZUT PESTE UN MUNCITOR

Accident cumplit, vineri, la Santierul Naval Galati. incarcatura unei macarale a cazut peste un muncitor. Muncitorul in varsta de circa 40 de ani a ajuns la spital cu rani grave. incatcatura de tabla.

Accident grav de munca la Santierul Naval Damen din Galati. Un muncitor a fost lovit de o bucata de platbanda, suferind un politraumatism

Un barbat de 32 de ani, angajat la santierul naval de la Galati, a fost internat la Spitalul de Urgenta, dupa ce a fost lovit astazi de o bucata de platbanda din incarcatura unei macarele. ITM Galati si o comisie din partea santierului au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul de munca.

Santierul Naval Constanta a incheiat un acord de asociere cu Naval Group din Franta

Santierul Naval Constanta SNC) a incheiat, in aceasta dupa-amiaza, un acord de asociere cu Naval Group din Franta pentru a participa la procesul de achizitie al programului de corvete multifunctionale lansat de Guvernul Romaniei, informeaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )